Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenačítají se fotky

Od: knopka* odpovědí: 21 změna:

Ahojky,zničeho nic mi nejdou načíst fotky,mám ACDSee 4.0 ,je pouze černo,co s tím je?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x
Jako první bych zkusil vypnout/zapnout počítač. Pak zkusit počítač pročistit - doporučuji ccleaner. ACDSee už řadu let nepoužívám, nevím, možná si něco kešuje a má toho tolik, že už nic nezobrazí. Ta reinstalace je také jedno z řešení když nic nezabere, verze 4 je tuším ještě taková jednodušší, to je minutka.

lordslayer*
hodnocení

0x

zkuste pro začátek program odinstalovat a naistalovat znova

knopka*
hodnocení

Buhužel nemám instalační cd,dělal mi to kamarád.

hodnocení

0x

nebo bych si nainstaloval něco jiného, je spoustu free programů a některé jsou dost dobré. ADCsee je samozřejmě jeden z nejlepších, ale zase je načerno.

knopka*
hodnocení

Asi nic jiného nezbyde.Mám ještě jakýsi Irfan View ale to zas nevím jak udělat aby se mi to v tom automaticky otvíralo,nu což,zkusím se v tom pohrabat,doufám že to dopadne že mi už nepůjde nic.Chtěla jsem si vypálit fotky na cd a píše mi to právě nějaký problém u dvou složek fotek a nevypálily se tak nevím.

hodnocení

0x

Zkus smazat soubor ImageDB který je ve složce ACDSee. Pokud je poškozený, mohlo by to problém vyřešit.

knopka*
hodnocení

Tak jsem tam našla pouze nějaké image fox *nevi*.

fidonet*
hodnocení

0x

pánové když to pouřívate roky, porad´te i mi . Používám to taky roky a miloval jsme na ACDsee 3 její jednoduchost včetně nastavení. Zatrhl jsme fotky ukazovat celé ( už nevím přesné znění ) a nikdy se mi už neukázaly jinak než celé. Před rokem jsme dělali nějaký reinstal, nevím co tam mám zda ACDSee 4 nebo 5, ale už mi nejde nastavení, aby byly fotky celé. Když to nastavím, při dalším puštění je to zase zmršené. Desítky funkcí, ale základ je zmršený :( Samozřejmě dám i SAVE setting.

Jinak KNOPKA dejte načíst fotky z adresaře, tam taky máte pak černo? A co puštění přímo dvojklikem z fotky? Doporučuji reinstal programu, než se dlouho trápit ...

Zkust to odinstalovat, smazat zbytky a nahodit znovu. Já mám toto nastavení a jede to v pohodě:

Nenačítají se fotky
knopka*
hodnocení

Ach jo,já nevím co je adresář *nevi*,ale používám comandra tak už ani tam se nenačtou,černota *nevi*.

Myslíš, že sem zvládneš vložit obrázek aby bylo vidět, co je ta tvoje černota?

poradte.cz/...

knopka*
hodnocení

Bohužel asi ne,jen fotky,popsala bych to asi tak:kliknu na jakýkoliv soubor jpg.a otevřelo se okno ACDSee a byla přes celý monitor fotka,nahoře normálně lišta s popiskama(co chci s fotkou dělat-předchozí,další,otočit atd.,) a ted je místo fotky černý monitor ale ta lišta tam s popiskama normálně je...*nevi*.No zkusím si s tím pohrát,přinejhorším stáhnu jiný program.

doplněno 13.05.10 17:24:

Ale mám ještě Irfan View a tam to funguje akorát zas nevím jak to přehodit aby se mi automaticky fotky otvíraly v tomto programu :D.

pravdomluvny*

Pokud chceš, aby se Ti fotky otvíraly v Irfanu, není nic jednoduššího. Klikni na jednu z nich pravým tlačítkem myši a zvol "Otevřít v programu" - "Zvolit program". Tam vyber Irfan a zatrhni čtvereček u : "K otevření souborů tohoto typu vždy použít zvolený program". Potvrď "OK". Všechny soubory se stejnou příponou se Ti pak budou otevírat v Irfanu.

knopka*
hodnocení

Super!Už to mám! :)!Díky!

sondaw*

Adresář je složka, v tomto případě složka, ve které máš v PC obrázky uložené a odkud je ACDSee načítá.

Mimochodem, pojmy jako adresář, složka, soubor...jsou ty nejzákladnější znalosti o PC a pokud nevíš, co je adresář, měla by ses se základy počítače aspoň trochu seznámit

knopka*
hodnocení

Tak počítač mám doma už pár let takže začátečník nejsem,akorát jsem nikdy v životě nepoužívala slovo adresář,pouze složka tak mně to zmátlo ;).

jabraka*

Na Slunečnici je ke stažení ACDSee manager 2009.Ale asi není zadarmo.

slunecnice.cz/...

JABRAKA

knopka*
hodnocení

To není no *frajer**smich*.

Ale verze 3.10 byla zdarma :)

hodnocení

0x

Na obrázky a fotky mám asi 2 měsíce Picasa 3.

Je perfektní, akorát že se do něj stahujou všechny obrázky který jsou součástí jakýhokoliv článku nebo odkazu kterej ukládám!.!.!

knopka*
hodnocení

Tak jsem si tam dala Irfan a už to běží!Mockrát všem děkuju! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]