Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Ve škole často chodím na Facebook, ale potíž nastane v okamžiku, kdy jdeme do učebny kde nefunguje.Je jasné že je tam zakázaný..ale když se i přesto na něj dá jít přes proxy.mzf.com ale tam nejde nic komentovat. Nevíte o nečem, přes co by se se vším všudy dalo na facebook jít? Děkuju předem.
rob. To je hloupost. Přece když student potřebuje udělat domácí úkol, tak to dá sem na Poradte a jeto . Tak proč dávat při hodině pozor
Proč prd platný? Ať zkoušejícímu sdělí, že k tomu, aby mohl správně odpovědět potřebuje FB, který, jak se zdá, je pro mnoho lidí naprosto nepostradatelnou součástí života.
Bože, kam jsme to dopracovali
Co takhle zkusit FCB v mobilu? Potom ti bude úplně jedno,co se děje ve škole.Také jsem to vyřešil takhle a jsem za to rád...to co dělal správce počítačové učebny na naší ZŠ,to porušovalo minimálně v deseti bodech Listinu základních práv a svobod...
Takhle budeš mít přístup na FBC neomezený......uvidíš,zkus to...
Ale bude chtít nějaký datový tarif,ovšem první měsíc(e) bývá většinou zdarma (záleží na operátorovi).
Také záleží na mobilu.Na Symbianovém mobilu už lze na FCB dělat spoustu věcí...
Pepyku, ale měl by jsi se zamyslet jak to vidí správce takové sítě. Mě to stačí v práci. V obou případech jde o VT určenou k nějaké činnosti, ať už práce nebo vzdělávání, já sice nemám rád velké restrikce, ale ono to někdy jinak nejde. Nejhorší jsou na správu počítače kde se střídá mnoho lidí- učebny, zasedačky, sdílené tisky atd. Každej se tam snaží dostávat své programy, maže zástupce, vulgární spořiče, tapety, další nastavování win, popřípadě programů již naistalovaných atd
Já být správcem vaší sítě tak www.facebook.com nasměruji na adresu školy nebo zakážu úplně
Mavericku a ostatní,
omlouvám se za svůj příspěvek.Vyjádřil jsem se poněkud špatně.
V žádném případě to nebylo myšleno tak,že bych podporoval ve škole při práci na PC provádění nějaké jiné činnosti,než učitel určí.Také nepovažuji FCB za základ života,tak to opravdu myšleno nebylo.Já jsem na FCB krátkou dobu,a že by mě to nějak extra uchvátilo,to říci nedá.
Možná jsem to trochu přehnal s vyléváním svého srdce,když jsem si vzpomněl...ale uznejte,že ,,preventivní" ,,vrtání se" v soukromé emailové schránce je už trochu moc (navíc po škole)...
Chtěl jsem tazateli poradit,aby se vykašlal na prohlížení FCB ve škole při vyučování,a místo toho prohlížel Facebook třeba o přestávce z mobilu...
Ještě jednou se všem omlouvám za nedorozumnění...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.