Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuju smazat e-mail adresu

Od: barusek* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám dotaz. Chtěla bych si smazat e-mail na seznam.cz. Když dám smazat, tak se mi tam objeví ať počkám týden. Ale já to potřebuju ihned nebo aspoň během pár hodin. Prosím, nevíte jak?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

1x

Bohužel jinak to asi nepůjde...;)

Nevím,proč ho potřebuješ smazat tak rychle,ale jde třeba nastavit smazání a poté si změnit heslo na nějaké dlouhé,nezapamatovatelné abys už ses nemohla přihlásit...

sondaw*

Také nechápu, proč to musí být během pár hodin. Prostě ho nepoužívej a počkej, až bude smazán, vždyť o co jde?

barusek*
hodnocení

Já to potřebuju, protože se mi jedna holka snaží dostat na e-mail. Ona zná způsob jak to udělat. Dostala se na spoustu e-mailů, tak jí chci převízt, jenže ona se mi tam může dostat každou chvíli. Proto to potřebuju rychle.

jara5

*smich* ... změň si heslo, bezpečnostní otázku a smaž všechny emaily.

Seznam je slušně zabezpečený tak, že heslo s třeba 20 znaky bude louskat pár miliónů let ;) a dost pochybuju, že najde nějakou chybu skrz kterou se snadno dostane do emailu. Jediná možnost je, že by někde pověsila keylogger (ve škole, doma) tak, že raději se ve škole nepřipojuj k emailu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]