Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videoklipy ve Windows Media Player

Od: jsfvsk* odpovědí: 3 změna:

Mám ve složce video uloženo několik videoklipů, které mi otevírá Nero. Dříve jsem je mohl pouštět i přes Media Player, když jsem na ně kliknul. Teď se mi po kliknutí sice zobrazí titulní strána WMP s obrazem ovladače, ale místo trojúhelníčku ke spuštění se tam vždycky objeví dvě čárky pro přerušení. Nevím si s tím rady a a jsem z toho nešťastný. Pomůžete mi v tom radou? Děkuji moc za Vaši laskavost a zdravím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jakého stavu chceš dosáhnout? Aby se video automaticky nespouštělo nebo se spouštělo v něčem jiném?

jsfvsk*
hodnocení

Ty videoklipy v mé osobní složce Videa mám zobrazené i v WMP v řádku Ostatní media. Dříve jsem kliknutím na ně si je dokázal přes WMP otevřít, teď mi to nejde. Nevím proč. Čili chci kromě Nera mít další možnost otevřít tyto soubory i přes WMP. Snad to stačí k vysvětlení. Díky a zdravím.

Klikni Pravým tlačítkem myši na daný soubor a vyber Otevřít v programu ... Tam si můžeš vybrat, v čem se ti soubor otevře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]