Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s WiFi

Od: novakvit* odpovědí: 3 změna:

Potřeboval bych poradit...

Používám router ZyXEL NBG-417N, ale ten mi z ničeho nic asi přestal vysílat signál WiFi. Zajímavé ale je, že na iPhonu se wifi zobrazuje normálně a dokonce se iPhone k síti připojí. Když jsem s vadným routerem navštívil obchod, kde byl zakoupen, byl jsem ubezpečen, že vše funguje naprosto normálně a že v obchodě se síť rovněž normálně zobrazuje, tudíž je možné se k ní připojit. Pro jistotu bylo nastavení vyresetováno a já měl router nainstalovat. Nicméně ani instalace se mi nepodařila, vše se tváří OK, jen wifi signál se na noteboocích nezobrazuje...

Nemá někdo podobný problém či zkušenosti? Připadám si už jako Alenka v Říši divů...:(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

a je vadný? Není to v tom ntb když iP se připojí?

novakvit*
hodnocení

To je právě záhada, ale zkoušel jsem to na více noteboocích a ani tam se wifi signál nezobrazuje. Je to zkrátka začarovaný kruh!

hodnocení

0x

Vyzkoušej ještě router jinde. Je možné, že je signál dost rušený. Proto jim to v obchodě šlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]