Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, i po výměně baterie v PC při spuštění datum spadne na datum 24.září 2002, automaticky se rozhodí i zobrazení na monitoru. Vše přenastavím srovnám, ale někdy i během práce na PC se vše rozhodí. Baterie je v pořádku, ale včera mi sdělili, že tento problém může způsobit vadný bios, ale i nepřítel vir. Antivir mám aktualizovaný pravidelně a používám avast... Pokud někoho z Vás něco moudrého napadne, díky za odpověď. B.
Já bych mrknul do BIOSu a nastavil tam aktuální datum. Taky bych vyměnil baterku v základní desce, která zajišťuje, aby BIOS nebyl sklerotický.
avast! = super antivir, doufám, že máte na počítači i antispyware a firewall. Antivirový program na zabezpečení počítače nestačí.
doplněno 11.05.10 15:08:Jé, já jsem si nevšiml, že jste baterku měnil.
Na tak to bude asi nějaký špatný BIOS. Nejde nějaké větší napětí do BIOSu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.