Nejste přihlášen/a.
Ahoj jsem tu opet tak ted jsem odinstalovala nortona int.sec.2010 a nainstalovala avast antivirus a comodo firewall chci se zeptat jestli to staci nebo mam jeste nainstalovat antispywarovy program? ja casto nakupuji pres net a kontroluji si ucty tak potrebuji 100% zabezpeceni a tyhle programy nezerou cpu? ted mi vyskakuji ruzne tabulky. z firewallu . dekuji.
Ano antispywarovy program je take vhodne nainstalovat. Tabulky firewalu Vam budou vyskakovat jen zpocatku nez vytvorite pravidla.
Pokud Vam vyskoci tabulka ze program XY se snati pripojit na net a vy vite ze je to v poradku, zaskrtnete v tabulce duverovat vzdy (nebo neco na ten zpusob) a podruhe uz tato tabulka pri aktivite programu XY nevyskoci. Takto je potreba firewal naucit co je spravne a co ne.
i kdyz ve windows mam ,ze acast antivirus a comodo defense je on? myslim jako antyspyware
doplněno 10.05.10 19:12:antispyware, tak mam spyware doctor .ale vymenila jsem 1 program ktery umel vse za 3 neni to zbytecny?
doplněno 10.05.10 19:12:pane bena?
K avastu a Comdou nainstalujte Spybot Search & Destroy (pokud máte Windows XP, 2000 a nižší)
nebo pokud máte Visty nebo Windows 7, tak nainstalujte SpywareBlaster a nezapomeňte mít zapnutý Windows Defender.
doplněno 10.05.10 19:41:SpywareDoctor není špatný, klidně ho tam nechte.
Ale místo toho Comoda jsem Vám doporučil Sunbelta - je 10× jednodušší a taky jsem Vám poslal návod, jak ho nastavit, aby "neotravoval"
Comdo je podle mého názoru pro náročnjěíš uživatele, kteří chtějí mít o počítači důkladný přehled.
Já používám Sunbelta a ten je jak pro méně zkušené uživatele, tak i pro uživatele náročnější.
Spybot Destroy může nainstalovat i když má Vistu, jen s tím Defenderem bych polemizovala. V životě mi nic nenašel a podle mne je k ničemu, osobně ho mám vypnutý a nijak ho nepostrádám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.