Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Preinstalace antivirovych programu

Od: anna* odpovědí: 6 změna:

Ahoj jsem tu opet tak ted jsem odinstalovala nortona int.sec.2010 a nainstalovala avast antivirus a comodo firewall chci se zeptat jestli to staci nebo mam jeste nainstalovat antispywarovy program? ja casto nakupuji pres net a kontroluji si ucty tak potrebuji 100% zabezpeceni a tyhle programy nezerou cpu? ted mi vyskakuji ruzne tabulky. z firewallu . dekuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano antispywarovy program je take vhodne nainstalovat. Tabulky firewalu Vam budou vyskakovat jen zpocatku nez vytvorite pravidla.
Pokud Vam vyskoci tabulka ze program XY se snati pripojit na net a vy vite ze je to v poradku, zaskrtnete v tabulce duverovat vzdy (nebo neco na ten zpusob) a podruhe uz tato tabulka pri aktivite programu XY nevyskoci. Takto je potreba firewal naucit co je spravne a co ne.

anna*
hodnocení

i kdyz ve windows mam ,ze acast antivirus a comodo defense je on? myslim jako antyspyware

doplněno 10.05.10 19:12:

antispyware, tak mam spyware doctor .ale vymenila jsem 1 program ktery umel vse za 3 neni to zbytecny?

doplněno 10.05.10 19:12:

pane bena?

bena*

K avastu a Comdou nainstalujte Spybot Search & Destroy (pokud máte Windows XP, 2000 a nižší)

nebo pokud máte Visty nebo Windows 7, tak nainstalujte SpywareBlaster a nezapomeňte mít zapnutý Windows Defender.

doplněno 10.05.10 19:41:

SpywareDoctor není špatný, klidně ho tam nechte.

Ale místo toho Comoda jsem Vám doporučil Sunbelta - je 10× jednodušší a taky jsem Vám poslal návod, jak ho nastavit, aby "neotravoval"

Comdo je podle mého názoru pro náročnjěíš uživatele, kteří chtějí mít o počítači důkladný přehled.

Já používám Sunbelta a ten je jak pro méně zkušené uživatele, tak i pro uživatele náročnější.

sondaw*

Spybot Destroy může nainstalovat i když má Vistu, jen s tím Defenderem bych polemizovala. V životě mi nic nenašel a podle mne je k ničemu, osobně ho mám vypnutý a nijak ho nepostrádám

anna*
hodnocení

mam windows 7 a jak muzu vymazat tu listu dole na 7?

bena*

Já naopak s Windows defenderem mám dobré zkušenosti, ale toť otázka.

Každý máme na něco jiný názor.

doplněno 10.05.10 20:27:

Ale když máte Windows 7, tak tam asi Sunbelt nepojede. V tom případě nechte buď Comoda nebo nainstalujte Outpost (ten je jednodušší a lze tam nastavit autorozhodování).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]