Nejste přihlášen/a.
Ahoj mam problem asi v domaci siti mam 1 stolni pc 2x noteboky a ps3. rychlost mam 20m . router belkin n 150. v menu wireless network connection mam 15 nekdy 30 m a noteboky nejedou pada net atd obcas se mi podari to dat na 150m potom je vse v pohode otazka je proc mi ta rychlost kolisa? nastaveni routeru mam standartni .
Protože ve tvém okolí můžou být sítě na stejném nebo blízkém kanálu, které budou tvoji síť rušit. Zkus okolí "proskenovat" a přejadit na jiný kanál.
no ano kdyz kliknu na channel a ssid tak potom tam mam wireless channel a pod tim extention channel jestli dam na w.chann. 6 tak automaticky na ext. channel je 2 ,ale po case se mi to prehodi na 1.5 ale v tom asi problem neni proc mi pada net nemuzu ani na facebook ,youtube atd cca net mi jede 10 minut a padne musim se opet pripojit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.