Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava písniček

Od: keake* odpovědí: 5 změna:

ahojky naznáte nějakej ( zadarmo) program kde bych mohla upravovat nahrané písničk ( tím myslím moje ) , jakože bych je mohla upravit odsřihnout nebo přidat video ___ děkuji za odpovědi :) budu ráda když jich bude více :)) kujíí

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Na úpravu audio souborů je dobrý program Audacity :

slunecnice.cz/... ;)

pelinka

pepyku, chtela bych se zeptat...nainstalovala jsem tvuj doporuceny program na upravu pisnicek, ale ta upravená pisnicka mi nejde ulozit ve formátu tak, aby se to potom dalo prehrat:( nevis jak na to?

lioil

audacity umi ulozit v zkomprimovane forme .. nejen wav. Je to ale v menu nikoli pod ulozit ale pod prevod ci export. Nativne do .ogg ktery prehraje kde co treba vlc player a winamp, pro export do mp3 to bude chtit asi doinstalovat lame, napise ti to co.

pepane*

petr15*
hodnocení

0x

čau, těhle programů je hodně... tady je pár odkazů :)

stahuj.centrum.cz/...

stahuj.centrum.cz/...

stahuj.centrum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]