Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mi myš

Od: petr15* odpovědí: 13 změna:

Zdravím,

Nedávno sem si koupil myš (Trust GTX 14 gaming mouse) a nefunguje. Mám notebook s Windows Vista. Vložil sem přiložené CD do mechaniky, nainstaloval a zapojil myš. Poté jsem opět podle návodu restartoval PC. Po restartování myš nefungovala. Díval jsem se do ovládacích panelů, do správce zařízení, ale nikde myš není.. Notebook o myši prostě neví. Ale přišlo mi zajmavé, že když jsem přepojil myš do jiného USB portu tak myš asi 3 vteřiny fungovala, ale potom opět nic.. Díky za případné odpovědi.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste se podívat do BIOSu a zkontrolujte, zda-li je nastaveno USB Mouse - Enabled, pokud tam je Disabled, tak to změňte na to Enabled.

Do biosu se dostanete tak, že když pustíte počítač tak zmáčknete buď Del nebo F2 (jak u které desky)

doplněno 09.05.10 16:17:

Ještě mě napadlo: Pokud máte v přenosném počítači port PS/2, tak si za pár korun kupte redukci. Já to takhle mám a vše funguje.

petr15*

V BIOSU je vše v pořádku... Když připojím jinou myš tak funguje bez problému...

bena*

Tak to bude asi špatná myš. Běžte ji reklamovat.

P.S.: Není tam náhodou někde u myšky pastička?

doplněno 09.05.10 20:16:

P.S.S.: Až budete kupovat novou myš, tak kupte nějakou od Microsoftu - jsou bezproblémové. Nejsou špatné Genius nebo Canyon.

rawdown
hodnocení

0x

tuto myš sem si taky koupil a na počítači mi nefunguje , ale na notebooku jo tak to nechápu... porádte mi někdo prosím...

stig*

Čau,

včera sem úplně z jinýho důvodů dělal komplet reinstal windows.. Pak sem našel tu myš a zapojil jí a funguje v pohodě... Nevim čim to bylo, ale hlavně že jde :)

rawdown
24.06.10 17:58

se máš no

stig*

no, tím sem chtěl nenápadně naznačit, že jestli ti nejde na notesu, tak skus přeinstalovat windows.. a kdyžtak skus jak se psali nahoře kouknou do BIOSu nebo tak.

rawdown
25.06.10 16:29

ok

No jinak ten trus tedy trust je pěknej šmejd, sem měl dvě klávesnice z toho jedna z myší, jednu klávesnici jsem reklamoval dvakrát, po každé mi dali novou, po dvou měsících vždy přestala fungovat nakonec mi vrátili peníze.Ta druhá zase šla jen do té doby než jsem vypl PC, po té už se nepřihlásila, pouze v tom případě že jsem vytáhl a zpět zastrčil usb konektor. Pravdě podobně ovladače na hovno, ale výrobce jiný nemá, tak jsem šel zase reklamovat a tentokrát jsem si nechal vrátit prašule hned.Teď my doma zůstala myš, ale protože byl ten set s klávesnicí bezdrátový a po poslední reklamaci si nechali klávesnici i s usb snímačem tak mi je k ničemu. Takže tento TRUS už nikdy více.Koupil jsem LOGITECH a spokojenost nadevše.

rawdown

já mám zase špatný zkušenosti z logitech, a trust mam bedny a šlapou dobře tak sem si koupil i myš, ale už sem jí reklamoval a nová šlape... takže to byla nejaka rozbitš

koika
hodnocení

0x

ahojky...no já zrovna dnes tu myš dostala a měla jsme naprosto stejný problém jako petr15.

Zkoušela jsem všechno možný a nakonec mi pomohlo stáhnout drivery přímo ze stránek Trustu, nainstalovat a pak se konečně chytla :).

Tak to možná pomůže, pokud už jsi to nějak nevyřešil :)

hop®
hodnocení

0x

Příčinu podobných nesnází většinou lokalizuji jako problém mezi klávesnicí a židlí. V tomto případě udělám změnu, a tipuji na problém "Vista"...

koika

...souhlasím z hopem...na pc, kde mám XP se chytla krásně a na notebooku z Vistama se bránila zuby nehty...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]