Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PlayStation Portable nejde připojit k wifi

Od: renardmuller® odpovědí: 6 změna:

Potřeboval bych poradit s připojením wifi. Doma mám rozvod internetu přes router D-Link DI-524. Na něm lze nastavit síť b/g pouze dohromady nebo jen ,,g" jenže PSP má jen ,,b" . Bohužel jsem se někde dočetl, že by měpo být nastaveno pouze ,,b" , protože pokud běží síť na oboje, tak s tím má PSP problémy. Nevíte prosím někdo jak by se tento problém dal vyřešit? Děkuji všem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych nečetl a raději to vyzkoušel- dej to na b/g režim. Pokud to nepojede hned tak vypni šifrování, ať vyloučíš nekompatibilitu se šifrováním a postupně přidávej

hodnocení

Bohužel, b/g režim je zapnutý a šifrování vypnuté. Síť je nezabezpečená. Nastavení na PSP je podle návodu. Do nastavení routeru se přez PSP dostanu, ale na internet ne.

No ale to je problém někde jinde než v přístupu na wifi. Máte ip automaticky nebo přes dhcp- tak jako tak ip musí být v rozsahu sítě, maska stejná jako router a brána a dns server je ip adresa routeru. Je to tak nastavené?

hodnocení

Vše je přidělováno automaticky

To neřeší zda je to nastavené jak jsem řekl. Tak to ověř ;)

hodnocení

Díky za radu. Musel jsem všechno nastavit ručně, přidělovalo to IP mimo rozsah routeru. Už to funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]