Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pri hrani se PC po par minutach restartuje

Od: tronet* odpovědí: 8 změna:

Ahojky

Nevim si uz rady.Po nekolika minutach hrani se hra sekne a zcerna obrazovka,kontrolka na monitoru zacne blikat jako by bylo PC vyple.Zvuk nejakou dobu jeste funguje a pak se po par minutach PC restartuje.Sem vdecny za kazdou radu.Diky moc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jak říká vosikac, v prvé řadě oddekluj pc a profoukej všechny chladiče a ventilátory, nejlépe stlačenym vzduchem. Nechapomeň na profouknutí zdroje, ten je často jediný který vyfukuje horký vzduch ven z bedny

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne* S největší pravděpodobností bude za tvým problémem vadný hardware (grafika,zákl.deska,zdroj,špatné chlazení PC)

V kterékoli prodejně, kde se zabývají prodejem PC ti ve většině případech za pár korun zdělí během pár desítek minut závadu a eventuální cenu opravy;)

hop®
hodnocení

0x

Ještě než jsem přečetl odpovědi, napadlo mne podobné - přehřátí...

vosikac*
hodnocení

0x

Jak píší kolegové*palec*

Pokud nejste expert, tak je to snad jediná možnost, která je Vám k dispozici.Prodávají přímo stlačený vzduch ve spreji pro tuto možnost.

Měl jsem to stejně, jen jsem PC už nezapl a odnesl k prodejci, který provádí i servis.za cca 125kč mi PC vyčistil a po zjištění vadné graf. karty onu vyměnil.Důvodem toho, že odešla bylo právě špatné chlazení graf. karty zanešením žeber chladiče prachem.Též to začínalo vypínáním PC při hraní her náročnějších na grafiku.

tronet*
hodnocení

Dik za radu,ale graf.kartou to nebude je tam uz druha a dela to porad :(.ATI Catalyst Control Center mi hodi hlasku,ze musel resetnout graf.akcelerator protoze prestal prijmat prikazy od ovladace,nekolikrat sem ho uz preinstaloval a porad to dela :(.

Pak můžeš zkusit přeinstalovat celý operační systém. Je to sice na delší dobu, ale pomoct to může.

wrot3r*
hodnocení

0x

Dobrý den, problém bych viděl asi v té teplotě. Mohl byste mi popsat stručně vaše PC (procesor, ram, grafiku) a o jakou hru se jedná. Zkusil bych nainstalovat nějaký prográmek pro měření teploty (speedfan, everest) spustit ho, pak spustit hru na minutu dvě a přejít do windows mohlo by to prozradit kde to hodně hřeje. Vyšší hodnoty jsou v těchto programech zobrazeny plamínkem.

doplněno 11.05.10 05:08:

Problém: "Funkce VPU Recover provedla reset grafického akcelerátoru, protože již neodpovídal na příkazy z grafického ovladače." se dá vyřešit stáhnutím buď nejnovějších ovladačů nebo naopak ovladačů které byli u grafické karty přiloženy na cd. Další možností je přehřívání grafiky. A nebo je tady možnost v Catalistech VPU Recover vypnout ale to je na vlastní zodpovědnost. Pokud by se nerestartoval celý počítač mohla by grafika taky shořet.

tronet*
hodnocení

Preinstalovat OS uz sem zkousel,nepomohlo.Ovladace sem taky zkousel a nic.Pokud spustim zaroven Everest a hru tak se to sekne temer okamzite.Je to stary PC, Intel Celeron 2000 Mhz,2x 512 RAM,RADEON 9600 PRO a hra je to World of Warcraft.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]