Nejste přihlášen/a.
Ahojky
Nevim si uz rady.Po nekolika minutach hrani se hra sekne a zcerna obrazovka,kontrolka na monitoru zacne blikat jako by bylo PC vyple.Zvuk nejakou dobu jeste funguje a pak se po par minutach PC restartuje.Sem vdecny za kazdou radu.Diky moc.
Jak píší kolegové
Pokud nejste expert, tak je to snad jediná možnost, která je Vám k dispozici.Prodávají přímo stlačený vzduch ve spreji pro tuto možnost.
Měl jsem to stejně, jen jsem PC už nezapl a odnesl k prodejci, který provádí i servis.za cca 125kč mi PC vyčistil a po zjištění vadné graf. karty onu vyměnil.Důvodem toho, že odešla bylo právě špatné chlazení graf. karty zanešením žeber chladiče prachem.Též to začínalo vypínáním PC při hraní her náročnějších na grafiku.
Dik za radu,ale graf.kartou to nebude je tam uz druha a dela to porad .ATI Catalyst Control Center mi hodi hlasku,ze musel resetnout graf.akcelerator protoze prestal prijmat prikazy od ovladace,nekolikrat sem ho uz preinstaloval a porad to dela
.
Dobrý den, problém bych viděl asi v té teplotě. Mohl byste mi popsat stručně vaše PC (procesor, ram, grafiku) a o jakou hru se jedná. Zkusil bych nainstalovat nějaký prográmek pro měření teploty (speedfan, everest) spustit ho, pak spustit hru na minutu dvě a přejít do windows mohlo by to prozradit kde to hodně hřeje. Vyšší hodnoty jsou v těchto programech zobrazeny plamínkem.
doplněno 11.05.10 05:08:Problém: "Funkce VPU Recover provedla reset grafického akcelerátoru, protože již neodpovídal na příkazy z grafického ovladače." se dá vyřešit stáhnutím buď nejnovějších ovladačů nebo naopak ovladačů které byli u grafické karty přiloženy na cd. Další možností je přehřívání grafiky. A nebo je tady možnost v Catalistech VPU Recover vypnout ale to je na vlastní zodpovědnost. Pokud by se nerestartoval celý počítač mohla by grafika taky shořet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.