Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeinstalování OS

Od: majki71* odpovědí: 8 změna:

chci se zeptat,mám notebook MSI GX633X OS Windows 7 profesionál, šel by přeinstalovat na XP profesionál?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Ano, šel.

Zkuste se poohlédnout po netu, případně využijte strýčka Googla.

doplněno 09.05.10 11:23:

Beno, myslel jsem strýčka Googla na nalezení podrobných informací- přímé linky dávat nebudu.

celp*
hodnocení

0x

Bez větších zkušeností si nebuďte jistý zdárným výsledkem. alza.cz/...

bena*
hodnocení

0x

No, strýčka Googla bych nepoužil. Raději bych zkusl Uloz.to nebo Share-rapid.com

Na můžete stáhnout WinXP, ale s velkou pravděpodobností nepůjde aktivovat nebo bude řvát, že je nelegální.

Já doporučuji si koupit nebo nějakým způsobem si zařídit downgrade na Windows XP. Já jsem si nedávno koupil notebook s Windows 7 Home Premium a k němu jsem si koupil za tisícovku downgarde na WIndows XP Home.

doplněno 08.05.10 13:16:

Takže si kupte DOWNGARDE na WINDOWS XP PROFESSIONAL, ne na Home.

V žádným případě nestahovat operační systémy z Warezu, kam Vás Google dovede.

majki71*
hodnocení

mám legální XP profesionál, windows7 není schopen něco rozjet, rospoznat, po připojení tiskárny mi tiskárna nejede, na druhém MSI mám XP profesionál a šlapou jak hodiny, cokoli připojím, okamžitě rospoznají a nainstalují.

bena*

Musíte zavítat na stránky výrobce daného hardwaru (například té tiskárny) a stáhnout ovladače pro WIndows7.

Ale Windows7 nepodporuje starší hardware.

Stáhněte si prosím EVEREST Home Edition 2.20 a pošlete mi zprávu na email honza.bencik@hotmail.com a podívám se, zda-li by bylo lepší zůstat u Windows 7 nebo přejít na Windows XP.

majki71*
hodnocení

program jsem nainstaloval ale nevím co dál

Bena: jen detail mimo diskuzi- vista home premium oficialně neumožňuje downgrade na xpčka, to musíš mít vistu bussines.

k otázce- jdi nahoře v liště do menu zprávy a asi nejlépe kompletní zpráva do html

bena*

Hmmm, to je zvláštní. V noťasoj byl Win Vista a dostal jsem k němu DVD se sedmičkama. Ale já jsem řekl, že chci XP a za tisícovku mi dal CD...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]