Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plugins PS

Od: wydra® odpovědí: 3 změna:

Nevi nekdo, jestli je mozne nejak si prohlidnout pluginu driv, nez je rozhodim do PS? Nechce se mi tam nalejt 100 pluginu ktere pak budou k nicemu! Nebo je mozne pouze nalejt a pak odstranit? Vim, je mozne je dat do jineho adresare, ale tak, prijemnejsi by bylo si je prohlidnout jako treba fonty. Blby dotaz? :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

3x

100 pluginů? Neblázni, to se ti možná ani ten Photoshop nesputí, nebo to bude trvat věčnost. :D A druhá věc, že se v nich ani nevyznáš. Něco jako prohlídka, no nevim, neslyšel jsem. Když chci vědet, co ten plugin dělá, tak kouknu na stránky výrobce, Google, Youtube... Tím "nalitím" myslíš, že máš složku a v ní pluginy s příponou *.8bf, *.8bx aj. a dáš je do složky Plugins? Protože pak je možné je jednoduše odstranit, akorát problém někdy je, že plugin má jiný název souboru a jiný název ve Photoshopu. Taky se mi to už stalo. Ale těch pluginů jsem tam tolik nedával, takže není zas takový problém to vyzkoušet a vymazat. Jinak se spíš pluginy instalují, než to tvoje "nalévání" a instalovat 100 pluginů by se mi fakt nechtělo.

hodnocení

2x

No prohlédnout si je můžeš na stránce výrobce, který tyto pluginy nabízí. A nemá cenu instalovat to, co nepotřebuješ. Zbytečně to zatěžuje systém.

hodnocení

Dekuji obema za odpoved, kazda je pouzitelna. Prohlednout u vyrobce, to me opravdu nenapadlo! Jinak resim tak, ze dam do externiho adresare a v nastaveni ho nadefinuju, pak ho jen zrusim. Ted uz jen mit na to cas!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]