Nejste přihlášen/a.
Nevi nekdo, jestli je mozne nejak si prohlidnout pluginu driv, nez je rozhodim do PS? Nechce se mi tam nalejt 100 pluginu ktere pak budou k nicemu! Nebo je mozne pouze nalejt a pak odstranit? Vim, je mozne je dat do jineho adresare, ale tak, prijemnejsi by bylo si je prohlidnout jako treba fonty. Blby dotaz?
100 pluginů? Neblázni, to se ti možná ani ten Photoshop nesputí, nebo to bude trvat věčnost. :D A druhá věc, že se v nich ani nevyznáš. Něco jako prohlídka, no nevim, neslyšel jsem. Když chci vědet, co ten plugin dělá, tak kouknu na stránky výrobce, Google, Youtube... Tím "nalitím" myslíš, že máš složku a v ní pluginy s příponou *.8bf, *.8bx aj. a dáš je do složky Plugins? Protože pak je možné je jednoduše odstranit, akorát problém někdy je, že plugin má jiný název souboru a jiný název ve Photoshopu. Taky se mi to už stalo. Ale těch pluginů jsem tam tolik nedával, takže není zas takový problém to vyzkoušet a vymazat. Jinak se spíš pluginy instalují, než to tvoje "nalévání" a instalovat 100 pluginů by se mi fakt nechtělo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.