Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač web kamery

Od: irena1111 odpovědí: 3 změna:

Mám problém s instalací web kamery TechWeb1 koupené v Tescu. Bohužel už nemám CD a na netu nemůžu najít funkční ovladač, ten co je ke stažení na stránkách tesca se sice nainstaluje ale po spuštění ten program kameru stejně nenajde. Poradí mi někdo? Nebo nemá někdo toto CD doma že by mi ovladač poslal emailem?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Úryvek z diskuze:

smite píše:Mam driver cd k tejto webkamere.Dostal som ho k nej a v xp funguje bez problemov.Mozem ti to niekde uploadnut.Ak mas zaujem tak napis smite@zoznam.sk samozrejme zadarmo...

Kód: Vybrať všetko
http://direct.tesco.com/content/specials/technika.aspx

najprv vyskusaj tieto,mozno ti to pojde

irena1111
hodnocení

tenhle ovladač má staženej ale s ním to nefunguje

Poslala jsem odpověď na email.

ozmo*

Víte možná by se měl dát adresář kde ten software je když vám vyskočí průvodce instalace Hardwaru. pokud i to nepomůže tak hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]