Nejste přihlášen/a.
Po zapnutí počítače mi nenabíhá seznam, ale ask.com. Do seznamu se dostávám přes vyhledávač google. Něco jsem tam pomotala nebo nainstalovala a pořebovala bych poradit, jak se toho zbavit.
Asi jste si něco stáhla, a nastavilo to svojí domovskou stránku.
Na sezznamu klikněte na aktivovat seznam jako domovskou stránku, nebo do prohlížeče tuto adresu zadejte ručně.
doplněno 07.05.10 22:03:Najeďte na www.seznam.cz, vlevo klikněte na logo seznamu- "S", tlačítko podržte, a nad domečkem vlevo ho pusťte.
Nebo Nástroje - možnosti - záložka obecné - domovská stránka.
Instalovaný software se zpravidla ptá, zda chcete měnit domovskou stránku.
Jinak pěkné screeny.
Děkuji za pochvalu pěkných screenů. To se jsem naučila tady na poradně. Byla dána rada instalovat ZDARMA PicPick. Jedu přes tento program. Je v češtině a hrozně jednoduchý. Hezký den.
Jako preventivku Vás prosím o log z programu HiJackThis. ASK se většinou instaluje s nějakým spywarem...
Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhneme si program HijackThis (například zde: go.trendmicro.com/... a spustíme instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustíme a klikneme na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne scan (test), který netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotový za 20 vteřin. Po scanu (testu) se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujeme a emailem odešleme na honza.bencik@hotmail.com. Pak se na to mrknu.
Až pošlu výsledky, tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po scanu zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať fixnete. Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.