Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí sít nový notas pomoc!

Od: prcek* odpovědí: 5 změna:

Ahoj mám doma funkční domácí sít a ted jsem koupil 2 notebok a ,saktra ,už si nepamatuji jak jsem to instaloval prvně pomůžete mi? takže chce to security keys v noteboku a to je router pin nebo heslo? fakt si nepamatuji . díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

0x

Prilis malo informaci - tipuji, ze se Vam jedna o pripojeni pres wi-fi, kde mate wifi router?

Zaleží, jak máte ten router nakonfigurovany, jake šifrování a potom pochopitelně to bude chtít klíč

prcek*
hodnocení

ano jistě přes wifi

doplněno 06.05.10 21:00:

jak zjistím v novém ntb mac adresu? abych jí mohl povolit ve wifině.

start, spustit, cmd nebo proste jinak spustit prikazovy radek. V nem napis ipconfig /all najdi si wifi sitovku a mas tam fyzickou adresu coz je MAC. Způsobů je ale více

hodnocení

0x

OK :D resení bude asi jedine restartovat nastavení routeru a všechno nastavit znova a pekne si to napsat a nekam schovat... nic víc se na to asi neda napsat...

martins*
hodnocení

0x

Připoj se nejdřív kabelem k routeru a v jeho nastavení zjistíš heslo, které sis nastavil pro připojení přes bezdrátovou sít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]