Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční tiskárna

Od: romanpaja® odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu. Mám nainstalovanou tiskárnu Epson stylus DX 7450 a vyskytl se mi neočekávaný problém. Tiskárna mi nekomunikuje s mojí Vistou, při zadání tisku textu nebo fotografií se mi neustále objevuje chyba, že program Epson status monitor 3 přestal pracovat a abych si počkal na odpověď programu, ale neděje se nic. Zkoušel jsem restartovat počítač, zkontroloval jsem kabely i barvy a všechno je v pořádku, nevím tedy kde je chyba. Tiskárna mi běžela bez problémů 3 roky, tak nevím. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kiaransalee*
hodnocení

0x

Zkuste reinstalaci ovladačů, překontrolujte zapojení kabelů..

Pokud to nepomůže, ještě je možnost vrátit bod obnovení na datum, kdy víte že tiskárna fungovala, ale pozor ať si neodstraníte nějaké, po tomto období instalované programy.

troja*
hodnocení

0x

Odpojit, kompletně odinstalovat, vše i z Program Files, Common Files, vyčistit Start > nastavení > tiskárny a faxi RESTARTOVAT a pak celé řádně předpisově nainstalovat

doplněno 06.05.10 20:04:

samozřejmě vyčistit registry

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]