Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, instaloval jsem WIN7 a hlásí mě, že neznají ovladače na internet, zvukovku apod. Tzn. nejde mě net /vyjma jiného PC v síti, nejde sdílení. Mám zákl.desku ASUS P4S800D-X A marně jsem hledal drivery na WIN7 /které jak si myslím potřebuji/. Když jsem šel na bootování do BIOSu, zase mě to nezná disk /na přeinstal zpět do XP - i když bych raději nechal již WIN7/. WIN7 home jsem včera kupoval. Díky za radu!
Spider má pravdu, pro Windows7 není dobrá.
Buď si kupte downgrade na Windows XP. Nebo nyní by se měl začít prodávat Windows XP pro repasované počítače, ale to by se muselo vše přeinstalovat a další věci. Tak jedině takhle. Hlavně ne Warez, protože by se Vám systém neaktivoval nebo by se aktivoval, ale řval, že je nelegální.
Nebo si stáhněte nějakou Linuxovou distribuci a pomohu Vám co a jak, protože Linux je jiný než Windows. Linux je zdarma.
DĚKUJI ZA VYČERPÁVAJÍCÍ RADY! Na Linux nepřecházím, ale jsem zpět na původních XP. Vše je plně funkční. Zakoupené WIN 7 si ponechám až za rok budu měnit PC, tak půjdou na to. Hezký večer!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.