Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Heslo v RAR archivu pouze 1x

Od: pepyk93* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,má otázku a prosím o odpověď.

Potřeboval bych si vytvořit zaheslovaný RAR archiv,ve kterém by byla jedna složka a v ní by bylo zhruba 200 fotek.Potřeboval bych nastavit heslo tak,abych ho musel zadat pouze při otevření té dané složky a né při otevírání každé fotky.To bych se asi zbláznil,zadávat u 200 fotek 20ti-30ti místné heslo složené z číslic a malých a velkých písmen.

Nevím,jak to mám nastavit.Pokaždé to chce heslo při otevírání každé fotky,což je nežádnoucí.Jde to nějak nastavit,jak jsem popsal výše? Už mi z toho hrabe nebo jsem to asi přehlédl...

Předem ,děkuju za odpověď. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

2x

Jestli jsem dobře pochopil otázku, tak tazatel chce otevřít jen tu jednu určitou fotku, ale nechce vše rozbalovat. Jedno takové zvláštní řešení mě napadlo. Zabalit ty fotky bez hesla, dát do složky a tu složku znovu zabalit, ale s heslem. Pak se to ptá jen na jedno heslo, ale protože se musí rozbalit celý archiv, tak je to časově podobné, jako rozbalit složku někam.

sondaw*

Pochopila jsem to tak, že když zahesluje složku s fotkama, že při rozbalování to chce heslo u každé fotky

I když mám jednu složku, ve které jsou další složky s obrázky, zahesluju v RARu postupem, který jsem poslala, jen tu hlavní složku, takže RAR nejde rozbalit, ovšem po zadání hesla se rozbalí hlavní složka, ostatní podsložky s obrázky jsou nezaheslované. Nemusím teda zadávat už u ničeho dalšího žádné heslo k otevření

hop®
hodnocení

1x

Nevím, jestli Vám pomohu, ale já to řeším kopií (s rozbalením) archivu někam (do složky) do počítače s jedním zadáním hesla. Pak je mohu kopírovat, upravovat, prohlížet. Pokud rozbalené soubory už nepotřebuji, klidně je všechny smáznu, protože je stále mám v tom ZIPu či RARu.

doplněno 04.05.10 23:40:

Na podobné záložitosti používám TC, takže tyto problémy vůbec nemám...

sondaw*
hodnocení

0x

Ahoj, nevím jak to v RARu děláš, ted jsem to vyzkoušela se složkou, ve které je 2400 obrázků

Přes pravé myšítko na složku dám Přidat do archivu>Pokročilé>Nastavit heslo (neoznačovat Šifrovat i jména souborů)

Při rozbalování dám extrahovat>zadám heslo a RAR se mi rozbalí, všechny obrázky jsou přístupné už bez hesla

pepyk93*
hodnocení

Děkuju za všechny odpovědi. :)

Asi nejvíce se mi zamlouvá nápad od @charlies

Teď dost chvátám,ostatní postupy vyzkouším později...:)

Ještě jednou díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]