Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod mp3 na CD v NERO

Od: katapult odpovědí: 8 změna:
Při přehrávání skladby ve formátu mp3 ve Winampu je zvuk bez závad. Po převodu do formátu hudebního CD v Neru a přehrávaná z disku na Neru se hudba zadrhává. Nevím si s tím rady. Moc děkuji za radu. *plac*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Rychlé pálení,špatná optika,Nero7...
katapult
hodnocení

Děkuji za odpověď, ale mechaniku mám dnes novou, Nero 7 jsem odinstaloval a nainstaloval jsem si zpět Nero 6.6.0.6. Vypaluji 12x. Ve vypalování být problém nemůže, musí to být někde v převodu mezi mp3 a audio, protože to začíná zlobit hned při přehrávání převedené kompilace v NERU. Pak se to však bohužel i ve stejném stavu vypálí.

Nemůže být problém v rychlosti čtení hudby v NERU? Mám standardně nastaveno 40x a nelze to přenastavit. (Vytvořit hudební CD - Soubor - Vlastnosti kompilace - Možnosti CDA)

Ano problém je skutečně někde v převodu mezi mp3 a audio. Setkal jsem se s tím také. Bohužel přesnou příčinu neznám. Problém jsem, do celkové reinstalace systému, řešil převodem MP3 - Wav v programu GoldWave a následným vapálením Wavů v Neru.
No já mu už odpovídal na maila...myslim si že když se zbaví Nera7 úplně- to je projet systém nějakym totaluninstalerem (odstranit reg. záznamy,knihovny atd) a pak by to mohlo jet. Ja už jsem zpravoval dost kompů ale tohle vidim u Nera6.6 poprvé...
Nero 7 jsem nikdy neinstaloval. Nemá zatím moji důvěru. S 6-kou jsem hodně spokojený. Mohla to být nějaká shoda blíže neurčených oklností :) Fakt nevím.
No právě že Nero7 má pár bugů,tedy hlavně pŕavě mršením audio cdček a on právě sedmičku měl a něco mu tam zůstalo...takže pro všechny: odistalovat komplet totaluninstalerem a poběží to opět OK
Nechci tě ztrašit,třeba to u tebe bude v pohodě,ale kdyžtak je to zde: vypis.php3?id=4&i/...
to nepatrilo sem...ja se sekl *smich**smich**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]