Při přehrávání skladby ve formátu mp3 ve Winampu je zvuk bez závad. Po převodu do formátu hudebního CD v Neru a přehrávaná z disku na Neru se hudba zadrhává. Nevím si s tím rady. Moc děkuji za radu.
Děkuji za odpověď, ale mechaniku mám dnes novou, Nero 7 jsem odinstaloval a nainstaloval jsem si zpět Nero 6.6.0.6. Vypaluji 12x. Ve vypalování být problém nemůže, musí to být někde v převodu mezi mp3 a audio, protože to začíná zlobit hned při přehrávání převedené kompilace v NERU. Pak se to však bohužel i ve stejném stavu vypálí.
Nemůže být problém v rychlosti čtení hudby v NERU? Mám standardně nastaveno 40x a nelze to přenastavit. (Vytvořit hudební CD - Soubor - Vlastnosti kompilace - Možnosti CDA)
Ano problém je skutečně někde v převodu mezi mp3 a audio. Setkal jsem se s tím také. Bohužel přesnou příčinu neznám. Problém jsem, do celkové reinstalace systému, řešil převodem MP3 - Wav v programu GoldWave a následným vapálením Wavů v Neru.
No já mu už odpovídal na maila...myslim si že když se zbaví Nera7 úplně- to je projet systém nějakym totaluninstalerem (odstranit reg. záznamy,knihovny atd) a pak by to mohlo jet. Ja už jsem zpravoval dost kompů ale tohle vidim u Nera6.6 poprvé...
No právě že Nero7 má pár bugů,tedy hlavně pŕavě mršením audio cdček a on právě sedmičku měl a něco mu tam zůstalo...takže pro všechny: odistalovat komplet totaluninstalerem a poběží to opět OK
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.