Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7

Od: kazi* odpovědí: 7 změna:

V počítači mám nainstalovanou Vistu již od začátku (2 roky), již vím, že je nedokonalá a s problémy se zabývám skoro denně. Je možné si stáhnout Windouws7. (oni mě to sem posílají a nabízí, ale já se bojím ) ale dost to láká, hlavně v oblasti kolem fotografií. Ale, protože tomu nerozumím, ptám se. díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

*jasne*Myslím, že důležité bude doplnit, kdo a kam Vám to posílá:)

Nedávno jsem dělal upgrade na W7 z Vist a opravdu je to rozdíl*palec*

kazi*
hodnocení

Zasílají to - fy Winows. to je od nich, né žádný kamarád. Já jim tam odpověděla, dolů na rychlou odpověď, to ale nefunguje. A rozdíl, to určitě musí být. Viděla jsem to, známá má nový pc přímo s těmito sedmičkami a viděla pc prvně a jde jí to samo. Zde se já neustále zlobím. Ale ptám se, jestli něco neprovedu s tím. Sama se do toho asi pouštět nemohu. Já jen chci vědět, jestli to jde, aby se jinak nic nenarušilo, co zde již mám uložené. dík

papene*

Tak co máte si za zálohujte.*nevi*

doplněno 04.05.10 20:19:

Nesmíte se bát.;)Zvládnete.Když to nevyzkoušíte tak to přeci vědět nebudete.Držím palce.*palec*

kazi*
hodnocení

to vím, dík. Ale sama to nezvládnu, co kdyby se něco stalo. Ale díky

vosikac*

A je to zkušební verze W7 nebo upgrade? Ta zkušebka bude grátis, ale upgrade bude za poplatek;)

A ze své vlastní zkušenosti jsem zjistil, že při upgrade je lepší čistá instalace předchozího OS, ve Vašem případě Wind.Vista a poté ihned vložit CD s upgrade.

A pokud máte HDD rozdělený na dva oddíly - "C" a "D" , kde na "C" je pouze systém a na "D" fotky, videa, hry ... atd., tak nemusíte mít strach, že o něco přijdete, pokud jste vše, co chcete zanechat, ukládala na "D" nebo uložíte před upgrade.Bude zapotřebí pouze instalace software, jako je třeba antivirový program, ICQ, Skype, ... atd

kazi*
hodnocení

vidím a čtu. to bude složité, zeptám se - budu otravovat známého - umí to určitě to vím, jen jestli se mu bude chtít. Věřím, že to je rozdíl. Ta Vista, to se jim moc nepovedlo. díky, díky

papene*

;)Tady jste na poradte.cz tak se nemusíte bát.Vždy se najde někdo kdo bude vědět a poradí.*zed*Víte, kolikrát se já ptala a na jaké pro někoho nepochopitelné dotazy.*smich*Heslo zní:pokus=omyl;)

Hlavu vzhůru.*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]