Nejste přihlášen/a.
V počítači mám nainstalovanou Vistu již od začátku (2 roky), již vím, že je nedokonalá a s problémy se zabývám skoro denně. Je možné si stáhnout Windouws7. (oni mě to sem posílají a nabízí, ale já se bojím ) ale dost to láká, hlavně v oblasti kolem fotografií. Ale, protože tomu nerozumím, ptám se. díky.
Myslím, že důležité bude doplnit, kdo a kam Vám to posílá
Nedávno jsem dělal upgrade na W7 z Vist a opravdu je to rozdíl
Zasílají to - fy Winows. to je od nich, né žádný kamarád. Já jim tam odpověděla, dolů na rychlou odpověď, to ale nefunguje. A rozdíl, to určitě musí být. Viděla jsem to, známá má nový pc přímo s těmito sedmičkami a viděla pc prvně a jde jí to samo. Zde se já neustále zlobím. Ale ptám se, jestli něco neprovedu s tím. Sama se do toho asi pouštět nemohu. Já jen chci vědět, jestli to jde, aby se jinak nic nenarušilo, co zde již mám uložené. dík
Tak co máte si za zálohujte.
Nesmíte se bát.Zvládnete.Když to nevyzkoušíte tak to přeci vědět nebudete.Držím palce.
A je to zkušební verze W7 nebo upgrade? Ta zkušebka bude grátis, ale upgrade bude za poplatek
A ze své vlastní zkušenosti jsem zjistil, že při upgrade je lepší čistá instalace předchozího OS, ve Vašem případě Wind.Vista a poté ihned vložit CD s upgrade.
A pokud máte HDD rozdělený na dva oddíly - "C" a "D" , kde na "C" je pouze systém a na "D" fotky, videa, hry ... atd., tak nemusíte mít strach, že o něco přijdete, pokud jste vše, co chcete zanechat, ukládala na "D" nebo uložíte před upgrade.Bude zapotřebí pouze instalace software, jako je třeba antivirový program, ICQ, Skype, ... atd
vidím a čtu. to bude složité, zeptám se - budu otravovat známého - umí to určitě to vím, jen jestli se mu bude chtít. Věřím, že to je rozdíl. Ta Vista, to se jim moc nepovedlo. díky, díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.