Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit smajlíky do psaní

Od: macek* odpovědí: 6 změna:

Dobrý ráda ych našla nějakou stránku kde bych našla smajlíky a jejich znaky .Když píši například kamarádce vložím jí tam :) tak se mi ukáže jen znak ale né smajlík budete prosím tak moc hodní a pomůžete poradíte mi jak na to děkuji.

doplněno 04.05.10 10:03:

Mám seznam

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Aby tam byl obrázek, musel by se tam přímo vložit anebo na něj udělat odkaz na internetovou stránku, odkud by se načetl.

hodnocení

0x

Taky záleží na poskytovateli mailu a na klientovi. Třeba gmail (z webového rozhraí) smajlíky podporuje (viz obrázek); jiná věc je, že příjemce ho nemusí rozeznat tak jak chcete; dám obrázek jak to přijme atlas.

Jak vložit smajlíky do psaní
fidonet*
04.05.10 10:02

mrk ..

Jak vložit smajlíky do psaní #2

Zde přidám ten obrázek, jak to přijal atlas. A pro zajímavost odkaz na popis skrytých smajlíků do SKYPE; to tvůj problém neřeší, ale je to zajímavé:

skolicka.net/...

Jak vložit smajlíky do psaní #3
papene*

*plac*Ze seznamu můžeš bohužel posílat jen ty, který tam jsou.*zed*

Já zprávy se smajlíky posílám z Outlooku a v pohodě.

Jak vložit smajlíky do psaní #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]