Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit, proč mi nepravidelně padá CoD4 a jak to vyřešit?
Nepravidelně... náhodně mi spadne CoD při hraní tím způsobem, že mi vypne monitor... pc jede dál ale monitor nahlásí, že není signál a hodí černou obrazovku. Musím resetnout pc a pak mohu pařit dál.
Nevíte čím to a jak to vyřešit?
Díky předem za help
Profoukl jsem celý comp stlačeným vzduchem... dokonce mi kámoš nainstaloval i nějaké programy na sledování teplot, ale s toho nejsem moc chytrý ty teploty tam lítají jak na houpačce i když nemám spuštěnou žádnou hru.
Ovšem zatím to nepomohlo PC je stré pouze necelé 2 roky
K pádu může dojít i vlivem nestability celého systému. Takže kotrola PC na viry, spyware... Defragmentace disku, kontrola dostatečného místa pro odkládací soubor, kontrola registrů. Byl PC v průběhu dvou let již reinstalován (operační systém)?
Jak se měí teplota na CPU či grafice když nehraješ hry? Jaké je vytížení procesoru?
Ano XP professional byl již 2x přeinstalován... defragmentaci jsem dělal cca 2 měsíce z5... proti virům používám avast po restartu a microsoft se... pak používám ccleaner co cca 14 dní na čištění dočasných souborů a registrů.
Jsem v práci, tak ty teploty a vytížení nemohu nyní blíže specifikovat.. ale ukazovalo to vysokoé teploty a pak zase normální...
Pokud nejsou pády zaviněny nestabilitou systému (padá i při jiných příležitostech), ani přehříváním, či dálšími aspekty, které tu popisoval kolega Spider, jsou ještě dvě další možnosti, se kterými jsem se setkal.
a) v průběhu hraní CoD dojde ke spuštění nějaké další aplikace, případně nějaká další aplikace již běží na pozadí a z nějakého důvodu otevře okno s nějakou hláškou - může dojít k pádu CoD, tak jak popisujete.
b) klávesa "sleep" na klávesnici. Byl jsem svědkem kdy při náruživém hraní hry, došlo k nechtěnému stisknutí tohoto tlačítka a následně díky špatně nakonfigurované featuře sleep/wake k pádu či "polouspání" systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.