Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padá mi CoD4

Od: airmancz* odpovědí: 5 změna:

Potřeboval bych poradit, proč mi nepravidelně padá CoD4 a jak to vyřešit?

Nepravidelně... náhodně mi spadne CoD při hraní tím způsobem, že mi vypne monitor... pc jede dál ale monitor nahlásí, že není signál a hodí černou obrazovku. Musím resetnout pc a pak mohu pařit dál.

Nevíte čím to a jak to vyřešit?

Díky předem za help

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus překontrolovat ventilátor na grafické kartě, jestli není zanesený a tudíž se ti grafika nepřehřívá. A když už to budeš mít rozdělané, tak se podívej i na chlazení CPU.

airmancz*
hodnocení

Profoukl jsem celý comp stlačeným vzduchem... dokonce mi kámoš nainstaloval i nějaké programy na sledování teplot, ale s toho nejsem moc chytrý :( ty teploty tam lítají jak na houpačce i když nemám spuštěnou žádnou hru.

Ovšem zatím to nepomohlo :( PC je stré pouze necelé 2 roky

K pádu může dojít i vlivem nestability celého systému. Takže kotrola PC na viry, spyware... Defragmentace disku, kontrola dostatečného místa pro odkládací soubor, kontrola registrů. Byl PC v průběhu dvou let již reinstalován (operační systém)?

Jak se měí teplota na CPU či grafice když nehraješ hry? Jaké je vytížení procesoru?

airmancz*
hodnocení

Ano XP professional byl již 2x přeinstalován... defragmentaci jsem dělal cca 2 měsíce z5... proti virům používám avast po restartu a microsoft se... pak používám ccleaner co cca 14 dní na čištění dočasných souborů a registrů.

Jsem v práci, tak ty teploty a vytížení nemohu nyní blíže specifikovat.. ale ukazovalo to vysokoé teploty a pak zase normální...

hodnocení

0x

Pokud nejsou pády zaviněny nestabilitou systému (padá i při jiných příležitostech), ani přehříváním, či dálšími aspekty, které tu popisoval kolega Spider, jsou ještě dvě další možnosti, se kterými jsem se setkal.

a) v průběhu hraní CoD dojde ke spuštění nějaké další aplikace, případně nějaká další aplikace již běží na pozadí a z nějakého důvodu otevře okno s nějakou hláškou - může dojít k pádu CoD, tak jak popisujete.

b) klávesa "sleep" na klávesnici. Byl jsem svědkem kdy při náruživém hraní hry, došlo k nechtěnému stisknutí tohoto tlačítka a následně díky špatně nakonfigurované featuře sleep/wake k pádu či "polouspání" systému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]