Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna Samsung

Od: hlavik® odpovědí: 4 změna:

Nemá někdo tušení, proč mi ve WIN 7 při startu a pak v pravidelných intervalech tiskne Samsung ML-2570 prázdnou stranu s jednou čtvrtinou v rohu? Připojena přes USB. Že by byl problém někde v konfiguraci portu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

I když máte vymazané úkoly k vytištění? Žádné sdílení tiskárny v domací síti nemáte i když je zapojená přes USB? Nemáte v tom programu co jste instalovala z CD při instalaci nastaveno něco jako automatická kontrola a údržba po startu a v průběhu činnosti?

hodnocení

0x

Jedna čtvrtina v rohu? A co tam je?

hodnocení

No je tam napsáno normálním písmem jedna čtvrtina :)

Přinejhorším ji zkusím zapojit jako síťovou. Tohle vypadá jako chyba SW, HP předtím fungovalo bez problémů.

doplněno 08.02.13 17:04:

Nic jako kontrola tiskárny jsem nenašel.

doplněno 08.02.13 21:33:

Různé ovladače jsem taky zkoušel

Ahaa :)
Nu tak bych zkusil ještě ovladače- jsou tam originál samsung, nebo ty z win? Zkusit jiné?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]