Nejste přihlášen/a.
Používám kartu AVerTV Hybrid Speedy a EPG v programu AverTV6 je o hodinu napřed. Čas v PC je OK v AverTV6 je nastavena ČR a čas taky OK. OS Vista 64x Co jsem zase kde blbě nastavil
Holky já jsem z toho taky jelen . Prostě v PC mám TV kartu a tam je na digitálnim vysílání EPG ( rozhlas.cz/... a to jde o hodinu napřed. přitom čas v PC je v poho a čas v programu na sledování televize (AverTV6) je taky dobře. Tak kurňa kde je chyba. Pokud chci něco naprogramovat na nahrávání tak to spustí v jinej čas.
doplněno 02.05.10 00:08:Kytko ani když tam dám Japonsko tak to s časem v EPG nic neudělá.
Zrovna včera manžel říkal,že musel časovat podle kyperského času, nevím proč, já tomu vůbec nerozumím, prostě mu ty hodiny taky nesouhlasily. Ale třeba je to úplně něco jiného.
Tak na to musí přijít machr
papene tohle asi spolu dohromady nedáme , tady zase řádili skřítkové Jedině ,že se k nám zase přidá sondaw
Ar, už se začínám orientovat.To je skoro podobné jako u mých mailů.Všude je čas nastaven dobře.Jak u mne tak u druhé strany a stejně mně to přichází ve 12 hodinovém čase.Tak kde je chyba?
JJ, sondaw se přidá.Ta nás v tom nenechá.
Asi dodělává dom. úkoly.:D
Kecalo, jaké úkoly?
Podle mne je jediné vysvětlení, na serveru zapomněli přejít na letní čas
doplněno 02.05.10 01:16:Nebo přešli 2x Moc mi to už v tuito dobu nemyslí
No vidíš are, už máš vysvětlení a já novou přezdívku.:D
:DSondaw děkuji pěkně.
kecala (papene)
Přezdívku máš, vysvětlení asi ne, na tom odkazu nenajdu, kde přesně je ten čas špatně, ale podle mne je špatně na tom serveru, ne v PC
No jo ale ono si to EPG nebere ze servru ,ale je součást signálu (něco jako RDS u rádia) Ze servru si to bere třeba MCE ale tam jsou zase jen některé programy (ČT, Nova a Prima ostatní né)
Sondaw ty odkazy jsou na sat. mašinky takže to je trochu jiné, ale přesto moc díky za snahu.
Nicméně problém jsem vyřešil bylo potřeba v nastavení času zrušit automatickou úpravu letního času. Už to chodí.
Ještě jednou moc díky , hrozně rád bych udělil bodíky za dobrou odpověď, ale to by bylo nefér. Tak alespoň takto .
.
a aby jste se nehádaly každá máte jeden.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.