Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV karta AVerTV Hybrid Speedy EPG

Od: ar* odpovědí: 13 změna:

Používám kartu AVerTV Hybrid Speedy a EPG v programu AverTV6 je o hodinu napřed. Čas v PC je OK v AverTV6 je nastavena ČR a čas taky OK. OS Vista 64x Co jsem zase kde blbě nastavil *zed*

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

2x

Očem to are hovoříš?*smich*

kytka*

Já jsem z toho jelen šesnácterák:Dvůbec nechápu oco go

ar*
hodnocení

Holky já jsem z toho taky jelen . Prostě v PC mám TV kartu a tam je na digitálnim vysílání EPG ( rozhlas.cz/... a to jde o hodinu napřed. přitom čas v PC je v poho a čas v programu na sledování televize (AverTV6) je taky dobře. Tak kurňa kde je chyba. Pokud chci něco naprogramovat na nahrávání tak to spustí v jinej čas.

doplněno 02.05.10 00:08:

Kytko ani když tam dám Japonsko tak to s časem v EPG nic neudělá.

kytka*

Zrovna včera manžel říkal,že musel časovat podle kyperského času, nevím proč, já tomu vůbec nerozumím, prostě mu ty hodiny taky nesouhlasily. Ale třeba je to úplně něco jiného.*nevi*

doplněno 02.05.10 00:18:

Tak na to musí přijít machr*nevi*

ar*
hodnocení

papene tohle asi spolu dohromady nedáme , tady zase řádili skřítkové *smich* Jedině ,že se k nám zase přidá sondaw

papene*

Ar, už se začínám orientovat.To je skoro podobné jako u mých mailů.Všude je čas nastaven dobře.Jak u mne tak u druhé strany a stejně mně to přichází ve 12 hodinovém čase.Tak kde je chyba?*nevi*

*tuc*JJ, sondaw se přidá.Ta nás v tom nenechá.*placni*Asi dodělává dom. úkoly.:D

sondaw*

Kecalo, jaké úkoly?:)

Podle mne je jediné vysvětlení, na serveru zapomněli přejít na letní čas

doplněno 02.05.10 01:16:

Nebo přešli 2x*smich* Moc mi to už v tuito dobu nemyslí

papene*

;) No vidíš are, už máš vysvětlení a já novou přezdívku.:D

doplněno 02.05.10 01:35:

:DSondaw děkuji pěkně.

kecala (papene)

sondaw*

Přezdívku máš, vysvětlení asi ne, na tom odkazu nenajdu, kde přesně je ten čas špatně, ale podle mne je špatně na tom serveru, ne v PC

ar*
hodnocení

No jo ale ono si to EPG nebere ze servru ,ale je součást signálu (něco jako RDS u rádia) Ze servru si to bere třeba MCE ale tam jsou zase jen některé programy (ČT, Nova a Prima ostatní né)

sondaw*
ar*
hodnocení

Sondaw ty odkazy jsou na sat. mašinky takže to je trochu jiné, ale přesto moc díky za snahu.

Nicméně problém jsem vyřešil *ua*bylo potřeba v nastavení času zrušit automatickou úpravu letního času. Už to chodí.

Ještě jednou moc díky , hrozně rád bych udělil bodíky za dobrou odpověď, ale to by bylo nefér. Tak alespoň takto *palec*. *palec* . *palec*a aby jste se nehádaly každá máte jeden.

sondaw*
02.05.10 15:25

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]