Nejste přihlášen/a.
Chci si koupit notebook...ale nevím jestli 14palců bude stačit...Chci ho jen na běžné věci do školy(texty,tabulky,prezentace) ..hlavně chci aby se dobře přenášel.
Já mám 10ti palcový noťásek, a do školy by stačil bohatě. Hlavně je to paráda na přenášení, manžel má 15" a je to znát, je těžký. Jestli bude "stačit", tady bych spíš koukala na rozlišení obrazovky, než na velikost. Já si teď plánuji koupit 13", ne kvůli velikosti, ale našla jsem tuhle velikost, na kterou maximálně přistoupím, za dobrý peníz a hlavně. Můj 10ti palcový noťásek má rozlišení 1024 x 600. S tím má problém hromada her a programů, takže potřebuji větší rozlišení, pak koukám na RAM - minimum je 2 GB, na disku chci taky nejmíň 250 GB a NVidii grafickou kartu. S těmito parametry mi poběží vše.
Spíše 15, protože tam nejsou problémy s rozlišením. Na 15 můžete bez problému nastavit nejběžnější rozlišení - 1024×768. S menšími notebooky jsou malinko problémy. Já mám notebook 17 a jsem na to zvyklý. Jen člověk musí koupit pořádnou brašnu, většinou ty baršny jsou na noťásky do 15.
Opravdu? Když myslíte...
Já s takhle malými notebooky nemám zkušenosti. Já s mou 17 chodím prakticky každý den pryč a neřekl bych, že by byl nějaký těžký
No já mám 10" prcka v baťohu a stačí mi to s těma ostatníma krámama co tam tahám. Velkej by už byl na mě dost. Synové tahaj velký noťasy a taky jsou v poho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.