Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Word - zaseknutý kurzor

Od: amen odpovědí: 13 změna:

Dobrý den. Mám problém s programem Microsoft Word. Nic podobného se mi ještě nikdy nestalo, tak mě to velmi překvapilo. Když otevřu Word tak mi bliká kurzor uprostřed stránky. A nemohu s tím nic dělat. Nemůžu mazat, nemůžu přesunout kurzor jinam (výše na stránku). Zkoušel jsem restart programu i počítače a nic nepomohlo. Možná to bude nějakým nastavením...

Díky za nápady

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

0x

To dělá při otevření nového dokumentu (prázdný list) nebo už v nějakém existujícím? Dělá to i při otevření jiného dokumentu? Byl by možný Screenshot obrazovky? Jinak nějaké takové podobné chování dělá zapnuté Záhlaví a zápatí (Zobrazit - Záhlaví a zápatí), ale toho by si snad každý všimnul, že je to zapnuté.

doplněno 30.04.10 16:33:

návod na screenshot obrazovky:

iprotebe.cz/...

amen
hodnocení

Při otevření nového dokumentu, je to to samé. Ale když otevřu nějaký jiný, napsaný, tak tam je to v pořádku. Dal jsem si zobrazit zápatí a záhlaví a na první stránce to mám přes půl stránky...no jinak přikládám foto...

Word - zaseknutý kurzor
amen
hodnocení

další obrázek se záhlavím a zápatím

Word - zaseknutý kurzor #2
arimas*

en.allexperts.com/... TADY JE UPLNE TEN SAMY PROBLEM KTERY MATE VY...

a je tam i odpoved jak to vyresit!

priznam se ale ze word nepouzivam a tudiz vubec nevim a nerozumim ten vecem ktere se musi pode toho navodu udelat.. treba az to uvidite tak vam to neco rekne..

charlies*

To řešení je dobré, mohlo by fungovat :) Když to nějak zkrátim, tak se má vypnout Word, pomocí Start-Hledat vyhledat Normal.dot Pak ten soubor nebo soubory smazat a spustit Word.

amen
hodnocení

Žádný Normal.dot, nebo něco podobného to nenašlo...

Zkus ještě normal.dotm a zvol i hledání skrytých souborů a složek v obou případech.

Oprav si velikost Záhlaví v dokumentu a takto upravený soubor ulož jako šablonu Normal.dot. Pak již bude vše v pořádku.

arimas*

noooo to je presne to co se pise v tom mem linku.. nejaky NORMAL.dot .. *smich* ale priznam se ze ja bych z toho byla taky tumpachova..*hi*

amen
hodnocení

Nic nefunguje. Myslíte, že bude nutná přeinstalace?

Ta šablona je v tomto umístění:

C:Documents and Settingsjmeno_uzivateleData aplikacíMicrosoftšablony

doplněno 30.04.10 18:53:

Co to je za verzi Office?

amen
hodnocení

Už jsem to našel, děkuji, jdu to smazat

amen
hodnocení

Problém zcela vyřešen. Mockrát bych chtěl tímto poděkovat všem zúčastněným*palec*

výtka
Upozornění od sys strejc 30. 04. 2010 19:08:12
K díku lze využít hodnocení jednotlivých odpovědí vpravo dole! Rádci předem děkují. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]