Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám problém s programem Microsoft Word. Nic podobného se mi ještě nikdy nestalo, tak mě to velmi překvapilo. Když otevřu Word tak mi bliká kurzor uprostřed stránky. A nemohu s tím nic dělat. Nemůžu mazat, nemůžu přesunout kurzor jinam (výše na stránku). Zkoušel jsem restart programu i počítače a nic nepomohlo. Možná to bude nějakým nastavením...
Díky za nápady
To dělá při otevření nového dokumentu (prázdný list) nebo už v nějakém existujícím? Dělá to i při otevření jiného dokumentu? Byl by možný Screenshot obrazovky? Jinak nějaké takové podobné chování dělá zapnuté Záhlaví a zápatí (Zobrazit - Záhlaví a zápatí), ale toho by si snad každý všimnul, že je to zapnuté.
doplněno 30.04.10 16:33:návod na screenshot obrazovky:
Při otevření nového dokumentu, je to to samé. Ale když otevřu nějaký jiný, napsaný, tak tam je to v pořádku. Dal jsem si zobrazit zápatí a záhlaví a na první stránce to mám přes půl stránky...no jinak přikládám foto...
en.allexperts.com/... TADY JE UPLNE TEN SAMY PROBLEM KTERY MATE VY...
a je tam i odpoved jak to vyresit!
priznam se ale ze word nepouzivam a tudiz vubec nevim a nerozumim ten vecem ktere se musi pode toho navodu udelat.. treba az to uvidite tak vam to neco rekne..
To řešení je dobré, mohlo by fungovat Když to nějak zkrátim, tak se má vypnout Word, pomocí Start-Hledat vyhledat Normal.dot Pak ten soubor nebo soubory smazat a spustit Word.
Oprav si velikost Záhlaví v dokumentu a takto upravený soubor ulož jako šablonu Normal.dot. Pak již bude vše v pořádku.
noooo to je presne to co se pise v tom mem linku.. nejaky NORMAL.dot .. ale priznam se ze ja bych z toho byla taky tumpachova..
Ta šablona je v tomto umístění:
C:Documents and Settingsjmeno_uzivateleData aplikacíMicrosoftšablony
doplněno 30.04.10 18:53:Co to je za verzi Office?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.