Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth USB adaptér do PC

Od: pepyk93* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mám dotaz a prosím o odpověď.

Potřeboval bych si koupit ke stolnímu PC USB bluetooth adaptér.Chtěl bych ho používat převážně ke komunikaci mezi mobilem a PC.Mám ale spoutu dotazů k tomutu tématu...

Můžete mi doporučit nějaký konkérní typ? Mám si při koupi dávat na něco speciálně pozor? Jak je to a ovladačema?

Na internetu se mi zamlouvá tento : bluetooth4u.cz/...

Co si o něm myslíte? Kdybych zašel do lepšího elektra,myslíte,že by měli na prodejně přesně tento typ,nebo je lepší si tam předem zavolat? Je tohle nějaký dost používaný typ? Dávají k tomu návod k použití?

Předem děkuji za jakoukoliv radu. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemam se u tebe raději zastavit? ;)

Já mam doma na serveru bluetooth od MSI a jsem spokojený dvtech.shop.ekatalog.biz/...

Ten tvuj vybraný by nemusel být špatný. Návod k použití by ti asi měly dát, ale ono neni moc co by jsi tam vyčetl

pepyk93*
hodnocení

Díky,stavovat se nemusíš...:)...když už jsme dali nějak dohromady tu Wifi,tak bluetooth už snad takový problém nebude,nebo ano...? *smich*

Noooo...to nevim

hanher*

Já mám už přes dva roky bluetooth z Aukra, teď se tam prodává za cca 50,-Kč, a jsem nadmíru spokojený.

Je to malý, spolehlivý, a docela i rychlý.

hodnocení

0x

na tom USB blth není co řešit, píchneš to do usb díry a je to. Akorát já jsem kupoval nedávno nějakej levnej za 180 (mini verze) a je to s telefonem rok starým hodně pomalý a díky tomu jsem to v podstatě i přestal používat. Jinak instalaci zvládne dítě školního věku, to bych neřešil. NEvim proč mi to doma jede jen nějakých 60kB a u známého, kterej má jinou Blth to zvládlo i 128kB a to už je rozdíl. Mám to nějaký pošahaný. *plac*Je to líný jak celý moje PC. Asi by to chtělo udržbu a chyba je spíše u mě.

doplněno 30.04.10 21:31:

alfacomp.cz/...

pepyk93*
hodnocení

Děkuju všem. :)

Nakonec jsem koupil adaptér od i-Tec,zatím to vypadá,že je vše v pořádku... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]