Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám dotaz a prosím o odpověď.
Potřeboval bych si koupit ke stolnímu PC USB bluetooth adaptér.Chtěl bych ho používat převážně ke komunikaci mezi mobilem a PC.Mám ale spoutu dotazů k tomutu tématu...
Můžete mi doporučit nějaký konkérní typ? Mám si při koupi dávat na něco speciálně pozor? Jak je to a ovladačema?
Na internetu se mi zamlouvá tento : bluetooth4u.cz/...
Co si o něm myslíte? Kdybych zašel do lepšího elektra,myslíte,že by měli na prodejně přesně tento typ,nebo je lepší si tam předem zavolat? Je tohle nějaký dost používaný typ? Dávají k tomu návod k použití?
Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Nemam se u tebe raději zastavit?
Já mam doma na serveru bluetooth od MSI a jsem spokojený dvtech.shop.ekatalog.biz/...
Ten tvuj vybraný by nemusel být špatný. Návod k použití by ti asi měly dát, ale ono neni moc co by jsi tam vyčetl
Díky,stavovat se nemusíš......když už jsme dali nějak dohromady tu Wifi,tak bluetooth už snad takový problém nebude,nebo ano...?
na tom USB blth není co řešit, píchneš to do usb díry a je to. Akorát já jsem kupoval nedávno nějakej levnej za 180 (mini verze) a je to s telefonem rok starým hodně pomalý a díky tomu jsem to v podstatě i přestal používat. Jinak instalaci zvládne dítě školního věku, to bych neřešil. NEvim proč mi to doma jede jen nějakých 60kB a u známého, kterej má jinou Blth to zvládlo i 128kB a to už je rozdíl. Mám to nějaký pošahaný. Je to líný jak celý moje PC. Asi by to chtělo udržbu a chyba je spíše u mě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.