Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč nebo vyhledávač a jeho nastavení

Od: lujs® odpovědí: 6 změna:

Zdravím. *slunce*

Vždycky sem si myslel že když zadám do rozšířenýho vyhledávání v gůglu ,,něco cokoli" tak že mi vyjedou jenom odkazy kde bude ta přesná fráze, bohužel tomu tak není.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

3x

Google funguje jak má, když dáš ty uvozovky, ale koukni na větu pod tím:

Nebyly nalezeny žádné výsledky pro "potřeby pro karavany".

Proto to pak vyhledává bez uvozovek... Jinak ten odkaz už mně taky jednou ujel (odkazoval zpět na poradte.cz, než kam měl), myslim, že to bylo tím, že jsem dal Zobrazit náhled. Nekoukl by na to zdejší admin, jestli to trochu nezlobí? Omlouvám se za Offtopic.

Odpověď na Luisovu otázku je vyčerpávající.

Ta "offtopic" poznámka: už jsem se s tím také nejednou setkal. Jednu chvíli jsem měl pocit, že se to stane, když si nejdřív nechám udělat náhled, al emoc podrobně jsem to nezkoumal, takže nevím.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Pokud chceš, aby ta přesná fráze byla v názvu vyhledaných odkazů, musíš to v tom pokročilém vyhledávání nastavit.

(jinak odkaz funguje, ale musel jsem ho zkopítrovat)

doplněno 28.04.10 22:13:

nevím, co hledáš, ale použil bych spíš termín "karavany příslušenství"

papene*

pravdomluvny co ti to našlo po zkopírování?;)

hodnocení

Já postupuju tak že najedu hned na Rozšířené vyhledávání a tam zadám co chci najít.

Žádný úvozovky tam nedávám.

Teď sem tam zadal 3 věci a všechny mi jako naschvál vyjeli v jednom kuse.

Márfyho zákon prostě pracuje. *plac**smich**plac**frajer*:-P

Ach jóóóóóóó...

charlies*

Je jedno, jestli tam zadáš uvozovky, nebo použíješ rozšířené vyhledávání, Google stejně hledá přesnou frázi. Problém je, že přesnou frázi "potřeby pro karavany" nenašel, proto hledal jednotlivá slova odděleně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]