Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nemohu se přihlásit na ftp server.Používám total commander a vždycky vše fungovalo bez chyby a teď mi to píše chybu 530 login incorrect.jméno ani heslo jsem neměnil a přes prohlížeč na www.webzdarma.cz se přihlásím v pořádku.Díky.D.
Moc málo informací.
Přihlašuješ se z uloženého ftp profilu? Zadej tam jméno i heslo znovu, nebo je smaž a zadej až tě to vyzve.
Přihlašiješ se přes to tlačítko kde ti najede jen tabulka s ip/nazvem serveru? Nemáš tam anonymní přihlášení?
Neměnil se server přes který se jede na ftp? Povoleno ve firewallu? I když to by napsalo asi něco jiného
Zkuste lepší program než je Total Commander - zkuste FAR. FAR je něco jako Total Commander. Má i vestavěného FTP klienta.
FAR stahujte zde: winrar.cz/...
Češtinu do FARu stahujte zde: winrar.cz/...
Nezapomeňte při změně jazyka a dalších nastavení, nastavení uložit (Shift+F9).
FAR má menší HW nároky, je rychlejší a je určen pro náročnější osoby. TC není špatný, ale podle mého názoru FAR je lepší.
Co se týká menších HW nároků, tak tomu samozřejmě věřím, už podle DOSovského vzhledu, pravděpodobně je to pokračovatel klasického Nortona či Volkova. Nemám nejrychlejší počítač, ale rychlost TC je podle mne naprosto dostačující, oceňuji velkou škálu různých nastavení a funkcí, takže jsem si ho přizpůsobil přesně na míru. Myslím, že na TC vznáším občas neskutečné nároky, ale málokdy zklame. Osobně neznám lepšího "manažera", ale to je věc názoru. Nicméně někuji za odpověď!
V dosu jsem používal m602, ve win jsem začal s windows (total) commanderem. Pokud nějaké funkce nejsou je jsou pluginy, hw nároky? Dle mě neni náročný. Nejlepší je věc názoru, já jich pár zkoušel a TC vždy vyhrával- pro mě.
Ale tohle nebylo tématem otázky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.