Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
U nás ve škole máme soutěž kdo vytvoří script. Vybral jsem si s kámošem script na automatické hlasování. Jenomže o tom tolik nevim a tento mě přisel nejjednodušší. Mělo by to na webu vyplnit formulář třeba (email a opsani obrazkoveho kodu slozeny z pismen a cislic. obrazkovy kod je jednoduchy, takze by to melo jit. + zackrtnuti nejakyho policka)
Email by to pokaždý mělo měnit z njaky databaze mailu treba kam se zasle potvrzeni o hlasovani. Takto by to melo fungovat. Nebo nemusel by sript cerpat maily z databaze mailu, ale jednodusse aby slo napsat mail bud do url radku primo do scriptui rucne treba. Poradili byste někdo? dik moc
To jste si mohli vybrat, nebo jste si mohli vymyslet cokoliv? Toto není tak jednoduché, když o tom nic nevíš. Ne že já něco takového uměl udělat, ale na to potřebuješ vědět nějaký scriptovací jazyk a nějakou konkrétní stránku. Myslim, že nejde udělat nějaký všeobecný script, ale jak říkám, taky do toho úplně nevidim. Třeba jen to opisování obrázků může být u každé stránky jiné a někdy to se to dá udělat i jinými způsoby... Není to náhodou tak trochu cracking? Za to by tě ve škole asi moc nepochválili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.