Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automaticke hlasovani

Od: aldurn* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den

U nás ve škole máme soutěž kdo vytvoří script. Vybral jsem si s kámošem script na automatické hlasování. Jenomže o tom tolik nevim a tento mě přisel nejjednodušší. Mělo by to na webu vyplnit formulář třeba (email a opsani obrazkoveho kodu slozeny z pismen a cislic. obrazkovy kod je jednoduchy, takze by to melo jit. + zackrtnuti nejakyho policka)

Email by to pokaždý mělo měnit z njaky databaze mailu treba kam se zasle potvrzeni o hlasovani. Takto by to melo fungovat. Nebo nemusel by sript cerpat maily z databaze mailu, ale jednodusse aby slo napsat mail bud do url radku primo do scriptui rucne treba. Poradili byste někdo? :( dik moc

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

0x

To jste si mohli vybrat, nebo jste si mohli vymyslet cokoliv? Toto není tak jednoduché, když o tom nic nevíš. Ne že já něco takového uměl udělat, ale na to potřebuješ vědět nějaký scriptovací jazyk a nějakou konkrétní stránku. Myslim, že nejde udělat nějaký všeobecný script, ale jak říkám, taky do toho úplně nevidim. Třeba jen to opisování obrázků může být u každé stránky jiné a někdy to se to dá udělat i jinými způsoby... Není to náhodou tak trochu cracking? Za to by tě ve škole asi moc nepochválili. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]