Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konverze kontaktů z *.pbf

Od: hop® odpovědí: 6 změna:

Přeji hezký večer!

Narazil jsem na problém: hledal jsem nějaké staré telefonní číslo, z mobilu jsem ho už vymazal a zálohy mám přes Handset Manager ve formátu "pbf". Nevíte o nějakém konvertoru, který by tenhle pbf soubor přesypal třeba do excelu nebo do obyčejného texťáku?

Předem dík!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus to otevřít v total commander normálně přes prohlížení (F3). Případně v poznámkovém bloku. Třeba to půjde přečíst takhle natvrdo

hop®
hodnocení

Milý Mavericku, věř mi, že TC bylo první, co jsem zkoušel použít. Ale nějak to není podle mých představ...:)

Co jsem na netu četl tak by to mělo být čitelné, proto jsem to psal :)

doplněno 27.04.10 20:24:

Tady je pár odkazů, zkus něco z nich: club.myce.com/...

hop®
hodnocení

Jj, ďýk, zkoušim co se dá, asi si zazálohuju foun a nacpu tam tu zálohu a budu hledat v mobilu...*nevi*

pepyk93*
hodnocení

0x

Já jsem narazil na podobný dotaz na jistém fóru.Podle dotazu by to mělo být ono,ale upřímně řečeno,z toho návodu jsem zpíše zmatený... *ee*

scuo.la/...

Snad vám to pomůže alespoň trochu...:)

hop®
hodnocení

Díky, je to fakt zmatený, napadlo mě při čtení několik dalších způsobů jak to "očůrat", ale výsledek stále nulový...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]