Nejste přihlášen/a.
Přeji hezký večer!
Narazil jsem na problém: hledal jsem nějaké staré telefonní číslo, z mobilu jsem ho už vymazal a zálohy mám přes Handset Manager ve formátu "pbf". Nevíte o nějakém konvertoru, který by tenhle pbf soubor přesypal třeba do excelu nebo do obyčejného texťáku?
Předem dík!
Zkus to otevřít v total commander normálně přes prohlížení (F3). Případně v poznámkovém bloku. Třeba to půjde přečíst takhle natvrdo
Milý Mavericku, věř mi, že TC bylo první, co jsem zkoušel použít. Ale nějak to není podle mých představ...![]()
Co jsem na netu četl tak by to mělo být čitelné, proto jsem to psal
Tady je pár odkazů, zkus něco z nich: club.myce.com/...
Jj, ďýk, zkoušim co se dá, asi si zazálohuju foun a nacpu tam tu zálohu a budu hledat v mobilu...![]()
Já jsem narazil na podobný dotaz na jistém fóru.Podle dotazu by to mělo být ono,ale upřímně řečeno,z toho návodu jsem zpíše zmatený... ![]()
Snad vám to pomůže alespoň trochu...![]()
Díky, je to fakt zmatený, napadlo mě při čtení několik dalších způsobů jak to "očůrat", ale výsledek stále nulový...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.