Nejste přihlášen/a.
Přeji hezký večer!
Narazil jsem na problém: hledal jsem nějaké staré telefonní číslo, z mobilu jsem ho už vymazal a zálohy mám přes Handset Manager ve formátu "pbf". Nevíte o nějakém konvertoru, který by tenhle pbf soubor přesypal třeba do excelu nebo do obyčejného texťáku?
Předem dík!
Zkus to otevřít v total commander normálně přes prohlížení (F3). Případně v poznámkovém bloku. Třeba to půjde přečíst takhle natvrdo
Milý Mavericku, věř mi, že TC bylo první, co jsem zkoušel použít. Ale nějak to není podle mých představ...
Co jsem na netu četl tak by to mělo být čitelné, proto jsem to psal
Tady je pár odkazů, zkus něco z nich: club.myce.com/...
Jj, ďýk, zkoušim co se dá, asi si zazálohuju foun a nacpu tam tu zálohu a budu hledat v mobilu...
Já jsem narazil na podobný dotaz na jistém fóru.Podle dotazu by to mělo být ono,ale upřímně řečeno,z toho návodu jsem zpíše zmatený...
Snad vám to pomůže alespoň trochu...
Díky, je to fakt zmatený, napadlo mě při čtení několik dalších způsobů jak to "očůrat", ale výsledek stále nulový...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.