Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sdílení grafické paměti (dell inspiron 6000)

Od: mada12345 odpovědí: 2 změna:

Mám notebook dell inspiron 6000. Do něj jsem si dokoupil 2x 1024 MB ram. Grafiku mám jen 128 MB a chtěl bych nějakou nazdílet. V biosu to ale nejde. Slyšel jsem o něaké jiné možnosti (úprava v registrech), ale nevím jak se to dělá.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

k čemu to má být dobré? Myslím, že to by musel umožňovat ovladač té karty. Vidím to ale jako malinko horší než ono "z bláta do louže" protože normální RAM je strááášně líná pamět proti pamětím v grafice.

doplněno 27.04.10 13:17:

opačně se to používá, grafiky mají ukrutný výkon, ale tohle ...

hodnocení

0x

Nejsem si jist, jestli tohle vůbec jde. Pokud je to ntegrovaná grafika, beze si grafickou paměť z té operační a její velikost se nastavuje v BIOSu. Pokud tam ta volba není, tak bohužel. Vyššího výkonu grafiky ale stejně nedosáhneš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]