Nejste přihlášen/a.
Při otevření obrázkového souboru v Open Offce Impres dojde vždy k přerušení hudebního doprovodu. Skladba se utne v momentu kliknutí nebo při automatickém posunu obrázků. Dříve jsem si mohl poslechnout celou skladbu pro všechny obrázky. V čem dělám chybu a jak se tento problém dá řešit?
Zdravím, zkus otevřít prezentaci, nahoře v panelu nástrojů klepni na Prezentace>Přechod mezi snímky. Po straně se ti otevře nabídka s možnostmi úprav, vyhledej Změnit přechod mezi snímky>Zvuk< označ a vyber rychlost a klepni na Aplikovat na všechny snímky. Zkus přehrát a pokud bude fungovat, tak to nastavení ulož
Zkusil jsem to podle Tvého návodu, bohužel se nic nezměnilo. Hudební doprovod se po každém posunu obrázku přeruší a u toho nového hudba začíná znovu. Nemá to tak být? Asi chci jen zbožné přání. Dík za ochotu mi pomoct. Zdravím
Prezentaci posunuješ ručně nebo jde automaticky? Dělá to u všech prezentací? Záleží na tom, jak je prezentace udělaná, ale hudba by měla plynule hrát přes celou prezentaci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.