Nejste přihlášen/a.
poradte prosím,táta si koupil notebook se zabudovanou wifinou ovšem většina signálů je slabých a nabízelo by se přípojení na vnější anténu/router/ .Já momentálně žadný nemám a nechce se mi investovat do zařízení když nevím jesli to vůbec pojede...nemáte nějaký fígl jak to zjistit?
Mám to chápat tak, že vlastní domácí síť, na kterou by jste se chtěli napojit nemáte? Jen Vám WIFI našla sítě v dosahu a jsou slabé signály?
myslím,že se tam objevuje nějaká volná síť ale signál je slabý,zkrátka potřeboval by to nějak zesílit...nejlépe nějaká indukční vazba na ten notebook...
Pokud si zakoupíš externí zařízení, budeš k němu moci připojit i externí směrovou anténu. Pak se budeš moci připojit i k sítím, které mají slabý signál. Uvidíš i sítě, které ti NB momentélně ani nedetekuje.
Rozebrat noťas, provrtat šasí na externí anténku, odpojit konektor od interní anténky a připojit externi.
Další možnost, pořídit si apčko, přepnout na klienta, dát se slušnou anténkou někam kde je nejlepší signál a dále dáhnout síť kabelem do noťasu, pokud nepočítám funkci jako wds/wisp
Dále požádat majitele sítě o větší vysílací výkon, nebo lepší anténu, jiné nasměrování atd
Další možnost je pořídit si svoje připojení na net
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.