Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat zpet fotografie po smazání

Od: dadasek odpovědí: 4 změna:

dobry vecer preji,

zadam o radu kompletne jsem preinstaloval notebook(BACKUP AND RECOVERY)a smazali se mi fotky ,je naka sance je dostat na zpet?diky za kazdou uzitecnou radu.s pozdravem DAVID

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

plastman*
hodnocení

0x

Tak fotky pujdou dostat zpet,ale nebude to vubec levna zalezitost.

Jsou specializovane firmy ktere dokazou vytahnout data z disku zpet,ale cena se u 320GB hdd pohybovala nekde kolem 5tisic kc.

Jako doporuceni pro priste radim pouzivat pro ukladani fotgrafii a dalsich dulezitych dokumentu externi pamet(flash disk,externi hdd,nebo dvd)

doplněno 25.04.10 07:03:

jeste uvadim cenik jedne firmy(jen informativne) u ktere si delal podobnou vec znamy...

www.tdp-ontrack.c/...

bena*
hodnocení

0x

Pro příště:

Až budete přeinstalovávat, tak vše zálohujte a disk rozdělte minimálně na 2 části

- část systémovou (C:) - dejte ji 20 GB (=20480MB)

- část na data (D:) - dejte ji zbytek - tam ukládejte fotky, hudbu, filmy, dokumenty, programy, hry, ...

kiaransalee*
hodnocení

0x

Nepropadej panice. Zkuz použít nekterý z programů na obnovu souborů. Umí najít smazaná a i z naformátovaných disků odstraněné soubory (fotky, dokumenty, mediální soubory...). Třeba Pandora Recovery, nebo Recuva. Ve většině případů se dají smazaná data zachránit a to i třeba z foťákových karet a přenosných HDD. Věřím, že něco, i když třeba ne vše, zachráníš.

Hodně štěstí *uf*

A příště: zálohovat, zálohovat a zálohovat...

dadasek
hodnocení

jj dekuji vsem moc za radu,uz jsem si stahnul programek a jenom cekam jak to dopadne ,ale moccc diky a hlavne mi drzte palce *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]