Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bych tu ramku zvětšit

Od: martin410 odpovědí: 10 změna:

mám amd athlon 64 processor 3000+ ram 512mb a chtěl bych tu ramku zvětšit.co doporučujete,co mi to snese?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krulis*
hodnocení

0x

Jaký to je typ?Zvětšete RAM alespoň na 1GB.

martin410
hodnocení

a jak to zjistím co mám za typ

krulis*

Stáhněte si program EVREST: stahuj.centrum.cz/...

a podívejte se jaký typ tam je,tipuju že to budou DDR 1 nebo DDR 2.

plastman*

bud na ni bude napsano ddr,nebo ddr 2...

otazkou je kolik do toho chces investovat,a hlavne proc.

Predpokladam ,ze kdyz mas jen 512Mb Ram,ze mas operacni system Windows XP.

doplněno 25.04.10 07:08:

Jestli byla ramka kupovana s procesorem,odhadoval bych to na ddr,tudiz bych doporucil zvetsit ramku na 1Gb,a pokud mozno koupit nejakou s vyssi latenci a na rychlejsim taktu.

Jestli sem date presny typ ramky,muzu pote doporucit nejaky novy update

Uvedeným programem ještě zjisti typ základní desky. Tak budeme vědět, které paměti tvůj PC podporuje.

martin410
hodnocení

mám tam toto Přehled informací Hodnota
Pracovní paměť 512 MB (PC3200 DDR SDRAM)

krulis*

Ještě by bylo dobré vědět jakou ma frekvenci.

martin410
hodnocení

Přehled informací Hodnota
Efektivní taktování 400 MHz
Přehled informací Hodnota
Skutečný takt 200 MHz (DDR)
tohle tam je,ale nevím ktzera hodnota to je

krulis*

Kupte nějakou 512tku s frekvenci 400mhz,nová se asi nevyplatí kupovat,zkuste něco na aukru.

dvtech.shop.ekatalog.biz/...

PC3200 je DDR400 a pokud chcete kombinovat se starší tak v zájmu kompatibility bych to dodržel. Stejně by se to degradovalo podle té pomalejší.

512 stojí do 700kč, 1GB do cca 1300kč. Já bych šel raději do 1GB, měl bych 1,5GB celkově a pokud by se to hádalo tak by zbylo 1GB, což je opravdu minimum. Zdá z aukra nebo funglovka z obchodu tak to už je jedno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]