Nejste přihlášen/a.
Mám problém když si chci stáhnout melodii tak se začne stahovat, vypadá to že je vše v pořádku. Jako-by se to stáhne, ale nikam neuloží. A když se to pokusim otevřít v naposledy otevřených položkách tak se dozvim že: "Zástupce nebyl nalezen". Prosím o radu. Jo a mám Vistu... díky moc
Nespouštíte prohlížeč v sandboxu (virtualizovaně)? Zkuste si stáhnout nějaký stahovač.
Pro kontrolu, jestli na Vašem počítači není nějaká neplecha, Vás prosím o zaslání zprávy (logu) z programu HijackThis na můj email honza.bencik@hotm/....
Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhneme si program HijackThis (například zde: hijackthis.de/... a spustíme instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustíme a klikneme na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne scan (test), který netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotový za 20 vteřin. Po scanu (testu) se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujeme a vložíme na fórum. Pak se na to mrknu.
Až pošlu výsledky, tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po scanu zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať fixnete. Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.
tak jsem právě zjistila že mi nejde stahovat vůbec nic. Fotky z emailu, programy ze slunečnice. Prostě vůbec nic...
Když dám cokoliv uložit. Zkončí to na 99% a zmizí. Nic se neuloží. a dole to píše že šlužba on-line filtr Smart screen je dočasně nedostupná. Už je to přes 14 dní. A to nezní moc dočasně.
Podívejte se do C:Documents and Settings[Vaše přihlašovací jméno]Local SettingsTemporary Internet Files
Podívejte se, jestli to tam není.
Předtím nezapomeňte kouknout do Ovládacích PanelůMožnosti Složkyobrazení a odznačte toto: Skrýt chráněné soubory operačního systému a označteZobrazova skryté soubory a složky.
Hmmmmmmmmmmmmmmmmm, já nevím, mážná zkušenější poradí víc. Je to Váš počítač, nebo na něj chodí někdo jiný?
Pokud je jen Váš a nikdo tam nehcodí, tak asi zálohujte vše co půjde a udělejte novou instalaci.
Pokyny:
Na přeinstalaci systému potřebujete instalační CD, product key ve formátu xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx, ovladače na některý hardware (grafická karta, tiskárna,...), poté znát IP adresu, Výchozí bránu a DNS server, případně náhradní DNS server, proxy, aby jste se připojila na internet.
Při instalaci nezapomeňte rozdělit disk na minimálně 2 čísti - tj. systémová část (pouze pro systém) - nastavte 20 GB, tj. 20480 MB
Zbytek nechte pro data - datová část. Tam ukládejte hudbu, video, obrázky, programy,...
Po (úspěšné) instalaci systému Windows XP SP2 a vyšších systém vyžaduje aktivaci. Aktivaci nikdy nedělejte přes internet, protože Microsoft je hrozně zvědavý a on si vezme informace o Vašem počítači. Takže aktivaci uděláme telefonicky. Aktivace je jednoduchá. Stačí vytočit číslo 800 100 074 nebo 261 197 665. Doporučuji to druhé, protože z toho prvního údajně lze volat pouze z pevné linky. Aktivace netrvá více než 5 minut.
Po reinstalaci systému (a aktivaci) nezapomeňte nainstalovat bezpečnostní programy a další důležité programy:
Antivirový program
Existuje spousta antivirových programů. Některé jsou výborné, některé horší, některé stojí úplně za hovno. Pokud nechcete za antivir platit a přitom chcete, aby antivir byl pořádným antivirem, ne nějakou bídnou čubkou, tak doporučuji buď český avast! Antivirus Free nebo Microsoft Security Essentials. Pokud ovšem si chcete za antivir zaplatit, doporučuji český avast! Professional nebo slovenský ESET NOD32 Antivirus nebo Kaspersky AntiVirus.
Antispywarový program
Zase, existue spousta antispywarových programů. Některé jsou výborné, některé horší, některé stojí úplně za hovno. Pokud nechcete za antispyware platit, doporučuji Spybot Search & Destroy nebo kombinaci Windows Defender a SpywareBlaster nebo Lavasoft Ad-Aware Free. Pokud si chcete připlatit, doporučuji Spyware Doctor nebo Super Antispyware nebo SpySweeper.
(Softwarový)Firewall
Opět, existuje spousta firewallů. Pokud nechcete platit za firewall, doporučuji "zlatý"český Kerio Personal Firewall(dnes již není podporován a vývoj převzal Sunbelt, ale já Keria používám) nebo Outpost Firewall Free nebo PC Tools Firewall Plus. Pokud si chcete připlatit, doporučuji Sunbelt Personal Firewall nebo Lavasoft Personal Firewall nebo Online ArmorPremium.
Bezpečný internetový prohlížeč.
Dnes již prakticky každý internetový prohlížeč je relativně bezpečný, včetně Internet Exploreru 7 a vyšších verzí. Já používám Windows Internet Explorer 8 a doporučuji jej každýmu. Navíc IE8 podle nedávného testu má nejlepší antiphishing ochranu.
Aktualizovaný systém.
Systém aktualizujte přes Microsoft Update - update.microsoft.com/.... Pozor systém neaktualizujte, pokud víte, že není legální.
Program na optimalizaci systému.
Pokud nechcete platit, tak zvolte Advanced SystemCare nebo CCleaner. Pokud si chcete připlatit, doporučuji TuneUP Utilities (2008) nebo Ashampoo PowerUP XP.
Program na defragmentaci disku.
Systém Windows obsahuje utilitku Defragmentace disku, nicméně, pokud chcete lepší program doporučuji IOBit Smart Defrag nebo TuneUP Disk Defrag, který je součástí balíčku TuneUP Utilities.
Hodně štěstí.
doplněno 25.04.10 14:36:Nebo mě napadlo - spkočte s tím do servisu a oni Vám to tam +/- za 200 - 500 Kč udělají...
doplněno 25.04.10 14:45:Návod na používání Spybot Search&Destory: zive.cz/...
Návod na používání SpywareBlaster (ten Vám doporučuji nejvíc, protože Visty mají vestavěný Windows Defender): zive.cz/...
Návod na používání Sunbelt/Kerio Personal Firewall: emag.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.