Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3G modul v tabletu

Od: aloisb® odpovědí: 6 změna:

Zakoupil jsem tablet SENCOR Element 10.1, který má vestavěný modul 3G. V manuálu však není zmínka o tom, jak tento modul využít. Žádný slot na SIM kartu jsem nenašel. Prosím o radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle recenzí i komentářů uživatelů tento tablet 3G modul nemá. Kde jste se dočetl, že by ho měl mít?

doplněno 13.12.12 22:02:

to je divné, podle specifikací, recenzí i uživatelských diskuzí tento model 3G opravdu nemá. Tipoval bych to na "zapomenutou" volbu v Menu

hodnocení

Když otevřu kartu NASTAVENÍ, tak je tam volba 3G modul zapnuto- vypnuto.

hodnocení

Je to možné, že to MENU opálili z nějakého jiného modelu a tato volba je nefunkční.

hodnocení

Když zvolím záložku G modul "zapnuto", tak mi to píše : Připojite "dongle". To je nějaké přídavné zařízení, aby se dalo telefonovat?

kangaroo*
hodnocení

0x

To bude asi pro Z/V podpory 3G modemů přes USB. A to ještě si musíte vyhledat jaký 3G modemy půjdou.

hodnocení

Mám 3 G modem od Vodafonu, který se připujuje k notebooku přes USB. Šel by i na tento tablet?

doplněno 30.01.13 20:29:

Ptám se, protože mám modem zatím nefunkční, vrátil jsem SIM kartu, ale kdykoliv si mohu přístup na Internet tímto způsobem opět obnovit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]