Nejste přihlášen/a.
zajímalo by mne co vše potřebuji k reinstalaci windows,kromě originálniho cd Windows,aby pak počítač fungoval tak jak má.což je jako zvuk,připojení k internetu atd.
Já například k přeinstalaci NTB nepotřeboval ani originální CD
Svojí první přeinstalaci jsem dělal ze složky Recovery Center.Tudíž jsem nepotřeboval absolutně nic kromě NTB a adaptéru napájení.
Tím bych chtěl říci, že musíte dodat trochu více informací ...
Potřebujete instalační CD, product key ve formátu xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx, ovladače na některý hardware (grafická karta, tiskárna,...), poté znát IP adresu, Výchozí bránu a DNS server, případně náhradní DNS server, proxy.
Po reinstalaci systému nezapomeňte nainstalovat bezpečnostní programy a další důležité programy:
antivir - avast! nebo Microsoft Security Essentials
antispyware - Spybot Search&Destroy nebo SpywareBlaster - SpywareBlaster doporučuji, pokud instalujete Windows Vista nebo WIndows 7, protože ty už mají v sobě výborný antipywarový program Windows Defender.
firewall - Sunbelt Personal Firewall (pouze pro Windows 2000, XP, Vista nebo Outpost Firewall nebo Comodo Firewall
internetový prohlížeč - Windows Internet Explorer 8
aktualizace - aktalizujte přes web Microsoft Update - update.microsoft.com/...
program na úklid disků - Advanced System Care nebo CCleaner
program na defragmenatci disku - IOBit Smart Defrag nebo Auslogics diskdefrag nebo Defragler
Při instalaci nezapomeňte rozdělit disk na minimálně 2 čísti - tj. systémová část (pouze pro systém) - nastavte 20 GB, tj. 20480 MB
Zbytek nechte pro data - datová část. Tam ukládejte hudbu, video, obrázky, programy,...
doplněno 24.04.10 12:44:Až Windows a Office budou chtít aktivaci, tak to aktivujte přes telefon, nikoliv přes internet.
Telefonní čísla na aktivaci: 800 100 074 nebo 261 197 665
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.