Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.CHtěl bych si koupit k NB tv tuner s USB a ten se prodává s takovou malou anténkou:problém je ten,že muj NB nemá tu zdířku na její zapojení,Dá se to nějak vyřešit popř.bude to hrát i bez té anténky? mam NB acer aspire5240. Dík
asi jsem to špatně napsal neni to tuner je to usb mají to v alfě kolem 1000kč
doplněno 23.04.10 13:10:je to jak fleška strčí se to do usb zdířky
jo tak to funguje antenka do flešky a fleška do usb jo dík
doplněno 23.04.10 13:23:alfacomp.cz/... tu to je maš bod,nevim jestli se to zobrazí
To jsem z toho jelen? jak na flešku anténku? To nechápu. Buď mám flešku a nebo flešdisk na připojení signálu.No nic to jsem jen zabrousila asi do míst, která jsou mi dost vzdálená.Ale stejně to nechápu jak je to tu napsáno.
Pavlos když sem četl anténka tak sem myslel něco takovýho jako je tady- mujmultimarket.cz/... .
Nebo k noutbůku takovýho - hyperelektro.cz/... . Pořád to je ,,malá anténka". Tam u toho co píšete to spíš vypadá jako k anténě na střechu.
doplněno 24.04.10 22:45:Když by v tom balení byla ,,malá anténka"tak by podle mě byla aspoň nakreslená na té krabičce .?
images.mironet.cz/... a tady něco jiného k NB je tam malá anténka a mužeš tam strčít i velkou anténu ze střechy i z kabelovky
doplněno 25.04.10 09:45:alza.cz/... tak co myslíš vleze tam anténa ze střechy?
doplněno 25.04.10 09:52:alfacomp.cz/... zajed dolu do parametru je tam uvedeno i vykonna antena
V to m případě nechápu tvůj dotaz?
Dobrý den.CHtěl bych si koupit k NB tv tuner s USB a ten se prodává s takovou malou anténkou:problém je ten,že muj NB nemá tu zdířku na její zapojení,Dá se to nějak vyřešit popř.bude to hrát i bez té anténky? mam NB acer aspire5240. Dík.
Hlava mi nebere? Na co se teda vlastně ptáš?
Mysle sem že píšeš že tvůj noťas nemá zdířku USB?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.