Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NB a tv tuner

Od: pavlos® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den.CHtěl bych si koupit k NB tv tuner s USB a ten se prodává s takovou malou anténkou:problém je ten,že muj NB nemá tu zdířku na její zapojení,Dá se to nějak vyřešit popř.bude to hrát i bez té anténky? mam NB acer aspire5240. Dík

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No ale ta anténka se připojeuje do toho TV Tuneru, ne do notebooku.

hodnocení

asi jsem to špatně napsal neni to tuner je to usb mají to v alfě kolem 1000kč

doplněno 23.04.10 13:10:

je to jak fleška strčí se to do usb zdířky

No a k té flešce se připojí ta anténka.

hodnocení

jo tak to funguje antenka do flešky a fleška do usb jo dík

doplněno 23.04.10 13:23:

alfacomp.cz/... tu to je maš bod,nevim jestli se to zobrazí

24.04.10 08:33

*smich**zed**smich*

kytka*

To jsem z toho jelen? jak na flešku anténku? To nechápu. Buď mám flešku a nebo flešdisk na připojení signálu.No nic to jsem jen zabrousila asi do míst, která jsou mi dost vzdálená.Ale stejně to nechápu jak je to tu napsáno.*smich*

hodnocení

kytko podívej se na ten muj obrazek na té krabici je fleška a na konci má zdířku pro anténku

kytka*

Už to vidím, ale to je pro mě novinka;)

repak*

Malý terminologický problém je v tom, že "fleška" je zkomolenina od "flash disc", tj. externí paměťové médium. Spousta lidí tomu říká i "klíčenka" apod.

Pro tohle je opravdu jediný správný název "USB TV tuner".

hodnocení

0x

Pavlos ta zdířka na anténku ale asi není na anténku ale na koaxiál! Si teda myslím já...:-P

hodnocení

jo a ten koaxial vede do antenky:-P

Pavlos když sem četl anténka tak sem myslel něco takovýho jako je tady- mujmultimarket.cz/... .:-P*frajer*

doplněno 24.04.10 22:42:

Nebo k noutbůku takovýho - hyperelektro.cz/... . Pořád to je ,,malá anténka". Tam u toho co píšete to spíš vypadá jako k anténě na střechu.

doplněno 24.04.10 22:45:

Když by v tom balení byla ,,malá anténka"tak by podle mě byla aspoň nakreslená na té krabičce .?

hodnocení

images.mironet.cz/... a tady něco jiného k NB je tam malá anténka a mužeš tam strčít i velkou anténu ze střechy i z kabelovky

doplněno 25.04.10 09:45:

alza.cz/... tak co myslíš vleze tam anténa ze střechy?

doplněno 25.04.10 09:52:

alfacomp.cz/... zajed dolu do parametru je tam uvedeno i vykonna antena

Asi by sis měl zjistit jaký zdířky má tvůj noťas a podle toho si pořídit TV tuner ...

hodnocení

myslím že to stále nechápeš muj notas má 4 usb zdířky a do jedné z nich zapojím usb tv tuner:-P

V to m případě nechápu tvůj dotaz?
Dobrý den.CHtěl bych si koupit k NB tv tuner s USB a ten se prodává s takovou malou anténkou:problém je ten,že muj NB nemá tu zdířku na její zapojení,Dá se to nějak vyřešit popř.bude to hrát i bez té anténky? mam NB acer aspire5240. Dík.
Hlava mi nebere? Na co se teda vlastně ptáš?

doplněno 25.04.10 11:01:

Mysle sem že píšeš že tvůj noťas nemá zdířku USB?

hodnocení

tak zkrátka nevěděl jsem kam zapojím ten koaxial s antenou,když muj notas nema na ní tu zdířku,nevěděl jsem že se to strká do te usb klíčenky chapišto ted?

doplněno 25.04.10 11:07:

kterej notas nemá usb zdířku,je vubec taký nějaký?

doplněno 25.04.10 11:08:

no ale že jsme se nakonec domluvili*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]