Nejste přihlášen/a.
Již asi rok mám problém se připojit s NT k vlastní wifi. Po zapnutí NT je ikona PC na liště přeškrtnuta s hláškou, že se nelze připojit k žádné síti. Mám nastaveno Automatické přip.,ale stejně se z 80% nepřipojí a musím to provádět manualně,ale i to není řešení,protože se stále snaží připojit,ale nic. Někdy se to povede až po cca 5 minutách po několika pokusech. I když dám Opravit, tak po odpojení-přip. adaptéru se vypíše hláška, že se akce nepovedla. V dosahu mám k dispozici silnou nezabez. defaultní síť a zde se připojím hned. Mohl by tu být problém v samotné wifi (mám ji 5 let)?
Před nedávnem jsem měla podobný problém, zanesla jsem router k opraváři, ten se zkusil připojit a řekl, že je to tím routerem. Tak jsem šla do prodejny, kde jsem ho koupila a reklamovala. Zatím čekám, co z nich vyleze, zda mi vrátí peníze, dají nový router nebo na něj nahrají jiný software... (Router mám cca od července roku 2012). Doporučuji vzít router někam jinam, zapojit a zkusit se připojit, když se připojíte, není to v routeru, ale v tom, že vás něco ruší. Když ne, tak to bude v routeru. Tak potom koupit nový.
Slabý wifi signál karty v notebooku. Připojit se k zabezpečeným sítím automaticky na 99% jen tak nejde. Zabepečené sítě potřebují znát SSID, heslo, typ šifrování a většinou i mají router nastaven na MAC filtrování adres (což pokud poskytovatel vaši MAC adresu 00:00:00:00:00:00 do routeru nezadá ručně, tak i když budete vědět všechny ostatní parametry včetně hesla, tak se nepřihlásíte) Problém bude, že nemáte asi veškerá oprávnění pro vstup do zobrazených wifi sítí, nebo signál je slabý a vypadavá a navázání spojení je na delší dobu a padá
Tohle nebude filtrem MAC protože to by se nešlo připojit vůbec. Podle toho co píšete tak se s někým rušíte na stejnym kanále. Zkusil bych v routeru nastavit jiný kanál, případně postupně několik a nejlépe najít volný přes netstumbler.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.