Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 - nejde přehrát DVD

Od: jerryk* odpovědí: 5 změna:

mám windows 7 ultimate 64 bit a dnes se mi nepodařilo přehrát dvd. podle windows media player, jako by žádné nebylo, žádnou možnost přehrání mi windows nenabídl. Nevíte někdo co s tím? Ještě nedávno bylo vše OK. na jiném PC vše v pohodě.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipt*
hodnocení

0x

Ahoj,

a je to originál DVD či přepálené? A co takhle tu placku zkusit varzit do jiného PC, kina či palyeru? Dej vědět.

Lipt

celp*
hodnocení

0x

A otevřít se DVD dá?(disk D:/Otevřít)

fidonet*
hodnocení

0x

Jedno DVD nebo všechny DVD? Ono je to totiž velký rozdíl. Vymi vypalované černé kopie se pak ne vždy dobře přehrávají...

jerryk*
hodnocení

děkuji všem za pomoc, pomohl bod obnovy, jen stále nevím co to mohlo zapřičinit. A jen tak pro doplnění, mám legální windows a legální dvd, právě proto jsem byl včera nemile překvapen.

fidonet*

Pokud to běžně nedělalo, může to zapřičinit instalace obdobného programu nebo kodeků, který to totálně zamotá. Pokud se to stane, ihned dejte zálohu nebo váš bod obnovení. Ale nesmíte nic odinstalovávat nebo přepisovat. Jinak bod obnovení už nepomůže. Pokud jsme vám pomohli, nestyd´te se označit odpověd´jako dobrou :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]