Nejste přihlášen/a.
mám windows 7 ultimate 64 bit a dnes se mi nepodařilo přehrát dvd. podle windows media player, jako by žádné nebylo, žádnou možnost přehrání mi windows nenabídl. Nevíte někdo co s tím? Ještě nedávno bylo vše OK. na jiném PC vše v pohodě.
děkuji všem za pomoc, pomohl bod obnovy, jen stále nevím co to mohlo zapřičinit. A jen tak pro doplnění, mám legální windows a legální dvd, právě proto jsem byl včera nemile překvapen.
Pokud to běžně nedělalo, může to zapřičinit instalace obdobného programu nebo kodeků, který to totálně zamotá. Pokud se to stane, ihned dejte zálohu nebo váš bod obnovení. Ale nesmíte nic odinstalovávat nebo přepisovat. Jinak bod obnovení už nepomůže. Pokud jsme vám pomohli, nestyd´te se označit odpověd´jako dobrou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.