Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7

Od: maja200* odpovědí: 12 změna:

Mám nový notebook s Windows 7. Na starém notebooku ( Vista Home basic) jsem měla po spuštění internetu ve stavovém řádku spolu s ikonami - domů,tisk atd. i ikonu Přeložit. Bohužel teď to nemůžu nikde najít a přidat.Stačilo jen kliknout a text byl přeložen.Také nemohu nainstalovat Microsoft Office, abych mohla spustit Word.Pořád to chce klíč. Poradí mi někdo? díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arimas*
hodnocení

1x

openoffice.org/... tohle je misto microsoft office a JE TO ZADARMO!

doplněno 22.04.10 12:35:

osobni zkusenost!

bena*

Nebo není špatný IBM Lotus Symphony.

PAk ještě existuje Ashampoo Office, ale ten je placený stejně jako český 602 office. 602 je asi druhý nejlepší office.

Ale Microsoft Office je stejně nejlepší.

vosikac*

I to je možnost*palec*

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Jaký máš prohlížeč? Prohlížeč Google Chrome má též prohlížeč. *palec*

doplněno 22.04.10 12:30:

má překladač:D

maja200*
hodnocení

Internet Explorer, ale klíč mi bohužel nefunguje- píše, že je nesprávný:(

Licenční klíč najdeš na krabici s instalačním diskem Office.

vosikac*

Tak pro ten klíč stáhni Office Enterpris;) z ulož to: uloz.to/...

doplněno 22.04.10 15:11:

A zkus jako prohlížeč Google Chrome: slunecnice.cz/...

jerryk*
hodnocení

0x

možnost překladu www.stránek má lišta google, je nabízena jako free doplněk k prohlížečům mozzila a explorer, pravděpodobně toto máte na mysli. ke stažení je zde: google.com/...

bena*

Lepší jak Google translate je Bing Translator - microsofttranslator.com/...

Jinak žádné toolbary neinstalujte - jsou úplně na nic a jen zabírají místo v internetovém prohlížeči a počítači.

maja200*
hodnocení

Překlad funguje na Google chrome.Na interneru jsem si našla nějaký produkt key k tomu office a vzalo mi to a klíč byl označen jako správný. Jenom nevim proč mi při každém spuštěná wordu naskočí tabulka s aktualizací,kterou aktualizovat nejde,jelikož mi to píše,že klíč byl nesprávný a že word mohu otevřít jen několikrát a pak mi nebude fungovat.Vše možná otevření jsem otevřela a znovu mi naskakuje nabulka s 24 možným otevřením.Hm,ale jinak všechno ve wordu funguje...

bena*

Ten Google Chrome zahoďte a používejte Windows Internet Explorer 8.

Google chrome sice stránky načítá o něco málo rychleji, ale má negativní dopady na výkon Vašeho počítače, tj. zabírá hodně paměti, žere výkon procesoru.

Navíc Windows Internet Explorer 8 má nejlepší antiphishing ochranu a celkově je bezpečný. Já jsem kdysi používal Firefox, ale co jsem viděl Internet Explorer 7, tak jsem měl jasno. Přejdu na Internet Explorer 7. Nyní používám osmou verzi a jsem na vísost spokojen.

bena*

No, Vy ty Officy musíte aktivovat. Zavolejte na toto číslo: 800 100 074 nebo 261 197 665.

Pak by mělo vše fungovat.

doplněno 24.04.10 12:42:

Jo, hlavně nic neaktivovat přes internet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]