Nejste přihlášen/a.
Mám nový notebook s Windows 7. Na starém notebooku ( Vista Home basic) jsem měla po spuštění internetu ve stavovém řádku spolu s ikonami - domů,tisk atd. i ikonu Přeložit. Bohužel teď to nemůžu nikde najít a přidat.Stačilo jen kliknout a text byl přeložen.Také nemohu nainstalovat Microsoft Office, abych mohla spustit Word.Pořád to chce klíč. Poradí mi někdo? díky
openoffice.org/... tohle je misto microsoft office a JE TO ZADARMO!
doplněno 22.04.10 12:35:osobni zkusenost!
Jaký máš prohlížeč? Prohlížeč Google Chrome má též prohlížeč.
má překladač:D
Tak pro ten klíč stáhni Office Enterpris z ulož to: uloz.to/...
A zkus jako prohlížeč Google Chrome: slunecnice.cz/...
možnost překladu www.stránek má lišta google, je nabízena jako free doplněk k prohlížečům mozzila a explorer, pravděpodobně toto máte na mysli. ke stažení je zde: google.com/...
Lepší jak Google translate je Bing Translator - microsofttranslator.com/...
Jinak žádné toolbary neinstalujte - jsou úplně na nic a jen zabírají místo v internetovém prohlížeči a počítači.
Překlad funguje na Google chrome.Na interneru jsem si našla nějaký produkt key k tomu office a vzalo mi to a klíč byl označen jako správný. Jenom nevim proč mi při každém spuštěná wordu naskočí tabulka s aktualizací,kterou aktualizovat nejde,jelikož mi to píše,že klíč byl nesprávný a že word mohu otevřít jen několikrát a pak mi nebude fungovat.Vše možná otevření jsem otevřela a znovu mi naskakuje nabulka s 24 možným otevřením.Hm,ale jinak všechno ve wordu funguje...
Ten Google Chrome zahoďte a používejte Windows Internet Explorer 8.
Google chrome sice stránky načítá o něco málo rychleji, ale má negativní dopady na výkon Vašeho počítače, tj. zabírá hodně paměti, žere výkon procesoru.
Navíc Windows Internet Explorer 8 má nejlepší antiphishing ochranu a celkově je bezpečný. Já jsem kdysi používal Firefox, ale co jsem viděl Internet Explorer 7, tak jsem měl jasno. Přejdu na Internet Explorer 7. Nyní používám osmou verzi a jsem na vísost spokojen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.