Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pořídil jsem si nový NB s OS WIN 7 64 a předinstalovaným MS OFFICE 2007 - verze s 60-ti denní platností. Tuto bych rád odinstaloval a nainstaloval jinou verzi MS Office. Při nové instalaci se systém brání, že je nutno odinstalovat verzi v PC. Tato ale nelze odinstalovat ani systémem, ani REVO uninstalerem.
Děkuji za rady
REVO začalo odinstalovávat před půlnocí, tak jsem nechal PC zapnuté a ráno bylo ve stejném stavu, jako na začátku. Odinstalaci jsem teda po 6-ti hodinách přerušil.
Je pravda, že odinstalace Office trvá déle než u jiných programů, ale to je dáno množstvím složek, které Office potřebují pro svou práci.Ale mě to trvalo cca 20min.
Zkuste ještě tento program: slunecnice.cz/...
Nedávno jsem ho zkušebně použil při jedné odinstalaci a řekl bych, že byla rychlejší než u Reva.
Myslím, že problém není v počtu složek určených k odinstalaci ( REVO pracoval více než 6 hodin ), ale v nějaké blokaci systému proti odinstalování aplikace. Jak píšu, NB je nový, skoro nic ještě není nainstalováno.
Odskouším Vámi doporučený program, ale to až budu večer doma z práce.
Zkuste to programem CCleaner, ale nejdříve ho musíte nainstalovat. A tam je to dost přehledné, co vyčistit a jde to rychle. Jednou jsem také potřebovala, poradili a fongovalo to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.