Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odinstalovat Office 2007 - demo verze

Od: ovi* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, pořídil jsem si nový NB s OS WIN 7 64 a předinstalovaným MS OFFICE 2007 - verze s 60-ti denní platností. Tuto bych rád odinstaloval a nainstaloval jinou verzi MS Office. Při nové instalaci se systém brání, že je nutno odinstalovat verzi v PC. Tato ale nelze odinstalovat ani systémem, ani REVO uninstalerem.

Děkuji za rady

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Zrovna včera jsem tuto odinstalaci prováděl na W7 32 přes Revo Uninstaller a bez problémů*nevi*

ovi*
hodnocení

REVO začalo odinstalovávat před půlnocí, tak jsem nechal PC zapnuté a ráno bylo ve stejném stavu, jako na začátku. Odinstalaci jsem teda po 6-ti hodinách přerušil.

vosikac*

Je pravda, že odinstalace Office trvá déle než u jiných programů, ale to je dáno množstvím složek, které Office potřebují pro svou práci.Ale mě to trvalo cca 20min.

Zkuste ještě tento program: slunecnice.cz/...

Nedávno jsem ho zkušebně použil při jedné odinstalaci a řekl bych, že byla rychlejší než u Reva.

ovi*
hodnocení

Myslím, že problém není v počtu složek určených k odinstalaci ( REVO pracoval více než 6 hodin ), ale v nějaké blokaci systému proti odinstalování aplikace. Jak píšu, NB je nový, skoro nic ještě není nainstalováno.

Odskouším Vámi doporučený program, ale to až budu večer doma z práce.

vosikac*

*jasne*Já dělal kompletní přeinstalaci W Vista, poté hned upgrade W7 a druhý den tu odinstalaci Office.Prováděl jsem pokročilý typ odinstalace přes Revo a jak píši, bez problémů;)

uda1966*
hodnocení

0x

Do nouzového režimu a pak odinstalovat klasicky win. Tohle by mělo klapnout.

kirin*
hodnocení

0x

avinashtech.com/...

tam pod obrázkem je je Zavádění microsof office, tam klikni a a stáhne ti to program, kterej nainstaluješ a spustíš a JDE TO!
kirin*

...měl jsem stejný problém, ale todle konečně zabralo... jede to pomalejš, takže chvilku sečkejte.

kazi516*
hodnocení

0x

Zkuste to programem CCleaner, ale nejdříve ho musíte nainstalovat. A tam je to dost přehledné, co vyčistit a jde to rychle. Jednou jsem také potřebovala, poradili a fongovalo to.

ovi*

Moc děkuji všem za cenné rady. Celý problém jsem byl nucen vyřešit přeinstalací systému a uvedení NB do továrního nastavení. Běžnými prostředky včetně oficiální pomoci Microsoftu jsem to nezvládl. NB byl nový, takže ztráta dat byla minimální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]