Ahoj všem. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, jak nebo čím můžu převást Real VIDEO s příponou *.RAM na jakýkoli běžný formát, třeba *.AVI nebo *. MPG, prostě abych si taková videa mohl přehrát v DVD přehraviči (s DivX-em). Soubory s příponou *.RM mi převést jdou, používám MediaCoder 0.3.7. Ale z *.RAM mi vyextrahuje jen zvuk, a když zkusím soubory s příponou *.RAM přejmenovat na *.RM, tak to sice soubor odpovídající velikosti vytvoří, ale s chybou, a nejde přehrát. Předem dík za rady, mějte se, Honza.
Víš ono to bude tim že *.ram je pouze zvuk, můžeš ho převádět do wav případně mp3 ale avi? To je jako převádět mp3 do avi, pokud ti to nestačí přečti si tohle: en.wikipedia.org/wiki/RealAudio
honza*
To je pravda, vím že .ram je audio soubor, ale mam i videa s koncovkou .ram. Jsou teda už starší, ale fakt to existuje. Když tu koncovku přepíšu na .rm, tak to sice jse normálně zpustit, ale nikoli převádět. Tak či tak mi to hodí jen audio soubor.
No jestli si myslíš že nad tim vyzraješ přejmenováním- ono program je sice přidruženej na základě koncovky (ve win) ale spouští se podle struktury souboru (takhle to funguje u linuxu normálně,kdežto u win hodí chybu),takže to je asi tak vysvětlení proč ti to nejde převést. A to je defakto i vysvětlení proč máš ty videa RAM- pouští to určitě stejný program a tomu je pak fuk jestli to má tu příponu tak nebo tak,to znamená že původně je to nejspíše RM soubor či tak něco
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.