Nejste přihlášen/a.
cau lidi mam takovej problem s mozilou 3.6 od firefoxu. nevim proc ale od vcerejska se mi zniceho nic zacala obevovat v pruhlednem okne jdou videt jen ikony a lista na vyhledavani a korzory k vypnuti nebo minimalizovani okna tam nejsou vubec nevite cim to muze byt skousel jsem stahnout asi z 10 ruznych webu a ten predchozi jsem vzdy uplne vymazal pak jsem i vratil o tyden pc spet ale pokazdy stejny problem
Nenainstaloval jste náhodou Firefox 4, byť nechtěně?
Pokud ne, tak ji odinstalujte. Stáhněte program Advanced SystemCare a udělejte jak Denní údržbu, tak i Diagnózu systému. Pokud by jste chtěl, tak v sekci Diagnóza systému je dole Analyzér bezpečnosti a vedle je zelený text. Na ten klikněte a zprávu (log) mi pošlete emailem na honza.bencik@hotm/... nebo pokud jste registrován na http://forum.asw.cz vložte tam.
Po dokončení čištění počítače Firefox stáhněte znovu nebo pokud chcete můžete používat Windows Internet Explorer 8, který je také bezpečný, dokonce má nejlepší antiphishing ochranu a žere málo paměti (firefox je žrout paměti jako prase, vím z vlastních zkušeností, hlavně při startu programu). Já jsem kdysi Mozilu Firefox používal, ale nyní Windows Internet Explorer 8 používám - už +/- 1 rok a jsem na vísost spokojen...
mel jsem verzi 3.5 a pak zedne na den mi zacal ten problem a tak jsem myslel ze pomuze novejsi verze a tak jsem stahnul 3.6 ale nepomohlo
No já jedu na FF 3.019 - jakmile nainstaluji FF 3.5 a novější, nejde mi kopírování z adtresního řádku, takže jedu v pohodě na starší verzi
Odinstaluj znovu Firefox.
Smaž nastavení Firefoxu zde:
Documents and Settings > Users (tvoje přihlašovaví jméno) > AppData > Roaming > Mozilla
Zazálohuj si záložky a také pro jistotu někde bokem celou složku, smazáním přijdeš o všechna nastavení.
Znovu nainstaluj Firefox a importuj záložky.
doplněno 22.04.10 20:02:Cesta platí pro Vistu, u XP to bude jinačí, ale podobné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.