Ahoj mam externi hdd 1t a po zapnuti pc si windows vyzadal kontrolu discu a trva to uz 17 hodin je to normalni? Jsem na 70 procentech. jak jeste dlouho?
a dělaš kontrolu nebo defragmentaci? Na starem PC by ten čas možna seděl ...
resl*
To ja ne, proste jsem zapnul pc a windows si vyzadal kontrolu hdd cca tak jednou za 3 mesice.ale nikdy to netrvalo tak dlouho.
doplněno 20.04.10 13:21:
No pc sestava amd athlon 5000+2.6ghz 4gb ram ati radeon 4760 zdroj seasonic 550w takze je pomalej?
fidonet*
to tak už těch 30% vydrž )
já dělal sousedce upgrade PC. Zkolaboval HDD a dělal to jak ty říkaš cca 20 hodin. Na konci mi oznamil, že se oprava nepovedla .. a HDD slouží jako podpěra u kurníku
Píšeš, že máš externí HDD. Pravděpodobně připojený přes USB, že?
Pokud ho budeš odpojovat, tak to dělej přes nabídku odpojit zařízení v tray liště a potom ho teprv vytáhni z USB portu, tak aby se stačily zaparkovat plotny.
fidonet*
a neděláš to přes USB 1,0?
resl*
mam to v 1 ano,protoze 2 mam ve predu tak mi vadi kabel.
Jiste ze je pres usb ono uz tu kontrolu chtelo pred mesicem ,ale ja jse vzdy ,kdyz jsem zapnul pc tak jsem offnul hdd aby prave nedoslo te kontrole ,ale bihuzel jednou vcera jsem na to zapomel a je to tady no nic zatim mi musi stacit notebook tak nic preju pekny den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.