Nejste přihlášen/a.
Dobry den,prosimvas mohl by mi tu nekdo poradit? jsem... vcera jsem mel problemy s pc a cca po 30 min ve windows se mi zacal sekat, tak jsem si myslel ze to bude zzdrojem. bohuzel nemel jsem jinej nez uz pouzity a skratovany .. tak jsem ho tam dal znovu prepl cudlik na 230w a zachvili jiskra.ranka. tak jsem teda vratil muj stary zdroj a kdyz jsem ho zapl tak se mi na monitoru vubec nic neukazalo(jenom takova ta ikona monitoru jako ze do nej jde proud) . To by ale jeste nic nebylo... jsem strasnej kutil
tak jsem vzal stary bratruv pc
! a zkusil jsem do nej narvat moji grafickou... pocitac i monitor fungoval (grafickou to neni). pak jsem zkusil dat jeho hadr do meho pc. porad muj monitoru,pocitac nereagoval. tak jsem to vratil do puvodniho stavu... pak jsem zkusil jeho zakladni desku(tu mame stejnou) a porad se nic nezmenilo. (i ramky jsem vyzkousel, i procesor.) bohuzel nic nepomohlo a jeste k tomu JSEM ten sami problem prendal na bratruv PC...
takze mam z 1noho 2 nefungujci pocitace a dost me to ...
Vdaka za vse
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.